AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Konu Başlıkları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 25/01/2004 :  18:50:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda alakasız konu başlıkları artmaya başladı ve kendi adıma bu olaydan rahatsızım. Bu olaya bir çare bulunması gerekir diye düşünüyorum ve bu konuda fikri olanlar lütfen yazsın.

Bana sorarsanız alakasız konu başlıkları konu ile birlikte hemen silinmeli ve bu tip bir uygulamada yönetici arkadaşlara tam desteğim. Sanırım başka türlü bu dertten kurtulunmaz

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 25/01/2004 :  19:58:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet şahsen bu konu başlıkları benim de sinirlerimi bozuyor.Diyelim herhangi bir oyunu kuramıyorsunuz.Başlığa da örneğin "...'yı kuramıyorum yardım" gibi güzel bir başlık konacağına başlıklar,yardımmmmmmmmmmmm kuramıyorummmmmmmmmm nolur bi bakınnnnnnnnnn acil yardım edinnnnnnnnn... ve daha fazlası.Bence de direk konu silinmeli.(Bir kaç tanesini sallandıracaksın bunların bak bir daha yapıyorlar mı?)

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 25/01/2004 :  22:03:57  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bora Poyraz tarafından yazılan:

Bir kaç tanesini sallandıracaksın bunların bak bir daha yapıyorlar mı?)

nereye kdr e kardeşim bunnarın soyu tükenmez...aslında hepsini gaz odaarına tıkıcan...toplama kamplarında toplıycan hepsini...
ama gene de sonu yok...eee bundan sonra iş Krondor'cuuma kalıo(yağcılarda incek waaaaaaaaar...)
şaka bi yana hakkaten bi çare bulmalı...
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 25/01/2004 :  22:28:54  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu konuda görev bize düşüyor. Yeterli bilgi vermeyen başlıklı konulara kimse girmezse zaten bunlar otomatik olarak gidicektir. Ama insanlar böyle başlıklı konulara girip cevap yazmaya devam ederlerse başlıklardaki yalvarmalar daha da artıcaktır.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 26/01/2004 :  00:54:51  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya walla ben de sinir oluyorum ya. bi bakiim belki yardımcı olurum diosun aha bi bakmışsın bilmediğin yada oynamadığın bi şey hakkında soru... Arkadaşlar sanki protesto yapıomuşuz gibi oldu. Ama zaten öle yapıyoruz demi zaten.. AÇIKLAMASIZ BAŞLIKLARA N'AYIR!!..Ehuhe

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/01/2004 :  01:47:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anlamsız/alakasız başlıklı konuları doğrudan silmek pek bir işe yaramaz. Onun yerine uyarı yapıp konuyu kilitlemek daha doğru olur. Böylece konuyu açan kişi nerede hata yaptığını görür ve bir daha yapmamaya çalışır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000