Son zamanlarda alakasız konu başlıkları artmaya başladı ve kendi adıma bu olaydan rahatsızım. Bu olaya bir çare bulunması gerekir diye düşünüyorum ve bu konuda fikri olanlar lütfen yazsın.
Bana sorarsanız alakasız konu başlıkları konu ile birlikte hemen silinmeli ve bu tip bir uygulamada yönetici arkadaşlara tam desteğim. Sanırım başka türlü bu dertten kurtulunmaz
Evet şahsen bu konu başlıkları benim de sinirlerimi bozuyor.Diyelim herhangi bir oyunu kuramıyorsunuz.Başlığa da örneğin "...'yı kuramıyorum yardım" gibi güzel bir başlık konacağına başlıklar,yardımmmmmmmmmmmm kuramıyorummmmmmmmmm nolur bi bakınnnnnnnnnn acil yardım edinnnnnnnnn... ve daha fazlası.Bence de direk konu silinmeli.(Bir kaç tanesini sallandıracaksın bunların bak bir daha yapıyorlar mı?)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Bir kaç tanesini sallandıracaksın bunların bak bir daha yapıyorlar mı?)
nereye kdr e kardeşim bunnarın soyu tükenmez...aslında hepsini gaz odaarına tıkıcan...toplama kamplarında toplıycan hepsini... ama gene de sonu yok...eee bundan sonra iş Krondor'cuuma kalıo(yağcılarda incek waaaaaaaaar...) şaka bi yana hakkaten bi çare bulmalı...
Bence bu konuda görev bize düşüyor. Yeterli bilgi vermeyen başlıklı konulara kimse girmezse zaten bunlar otomatik olarak gidicektir. Ama insanlar böyle başlıklı konulara girip cevap yazmaya devam ederlerse başlıklardaki yalvarmalar daha da artıcaktır.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Ya walla ben de sinir oluyorum ya. bi bakiim belki yardımcı olurum diosun aha bi bakmışsın bilmediğin yada oynamadığın bi şey hakkında soru... Arkadaşlar sanki protesto yapıomuşuz gibi oldu. Ama zaten öle yapıyoruz demi zaten.. AÇIKLAMASIZ BAŞLIKLARA N'AYIR!!..Ehuhe
Anlamsız/alakasız başlıklı konuları doğrudan silmek pek bir işe yaramaz. Onun yerine uyarı yapıp konuyu kilitlemek daha doğru olur. Böylece konuyu açan kişi nerede hata yaptığını görür ve bir daha yapmamaya çalışır.