Çeşitli oyun sitelerinde oyunlarla ilgili birçok anketler görüyorum. Bu tip anketleri bu sitedede yapma şansımız varmı? Eğer böyle birşey varsa yapılmasından tarafım. İyilerin oynayanlar tarafından belirlenmesi daha doğru ve güzel olur diye düşünüyorum.
Katılım sıfır... Başka bir konu açmıştım girip okuyanlardan kimse cevap bile yazmamış. Bundan dolayı yaptığım teklifin kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum. Gereksiz yere Webmaster'ı uğraştırmanın anlamı yok. ))
Ben ufak (!) bir derleme yaptım. Burada olmaması veya olması gereken oyunları yazarsınız;
Age of Mythology: The Titans Age of Wonders: Shadow Magic Battlefield 1942: Road to Rome Battlefield 1942: Secret Weapons Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Call of Duty Civilization III: Conquests Commandos 3: Destination Berlin Contract J.A.C.K. Delta Force: Black Hawk Down Deus Ex: Invisible War Dungeon Siege: Legends of Aranna Elite Force 2 Empires: Dawn of the Modern World Enter The Matrix Etherlords II F1 Challenge 99-02 FIFA 2004 Final Fantasy XI Freedom Fighters Freelancer Galactic Civilizations Gothic II Grand Theft Auto: Vice City Greyhawk: Temple of Elemental Evil Halo Hidden & Dangerous 2 Homeworld2 Jedi Knight: Jedi Academy Lord of the Rings: Return of the King Lord of the Rings: War of the Ring Max Payne 2 Medal of Honor: Allied Assault: Breakthrough Microsoft Flight Simulator 2004 Midnight Club II NBA Live 2004 Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide NHL 2004 Prince of Persia: Sands of Time Pro Race Driver Railroad Tycooon 3 Rainbow Six: Raven Shield Republic: The Revolution Rise of Nations Silent Storm Sim City 4 Sim City 4: Rush Hour The Simpsons Hit & Run Splinter Cell Star Wars Galaxies Star Wars: Knights of the Old Republic Tony Hawk Pro Skater 4 TRON 2.0 Unreal 2 Vietcong Warcraft III: The Frozen Throne XIII
Bu hafta biraz yoğunum, hafta sonu elimdekileri biraz karıştırır listedekilere yapabileceğim eklemeler varmı bir kontrol ederim. Birde oyunları türlere göre ayırmakta fayda var. Dediğim gibi hafta sonu bir çalışma yapayım mail ile WebMaster'a iletirim.
Rappier sana katılmıyorum çünkü anket yerine krondor abimin yazdığı oyunlardan bir top 10,20.... listesi hazırlamak gibi bazı kişiler bazı oyunları bulamayınca da foruma mesaj atıp(ve ya webmasterlara e-mail atarlarsa)bir top 20 listesi fena olmazdı örneğin trgamer'inki gibi bir top 20 listesi hazırlasalar webmasterlar fena olmaz ama hemen diil tabi DONANIM ve DOSYALAR bölümü açıldıktan sonra fena fikir diil gibi gözüküyo