Level mart sayısında oyunun betası var. üyelik işini halledip girebilirsiniz.. kredi kartı olsa var ya :'( Elf büyücü ya da elf okçu açardım. cüce de hazır :D (bkz. üstteki şahıs) o beni korur moriadan geçerdk
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
oynayabilenler knighta kıyasla çok güzel grafikler ve efekler olduğunu söylüyor ama sanırım PvP henüz yok.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Oyun paralı değil henüz.Sanırım levelin verdiği beta nisan ortasına kadar ücretsiz oynamamıza imkan veriyor. Moria henüz gözükmedi ama angmarın kıyısına kadar geldim ;) Eğer yolunuz düşerse Oyundaki nick Rainheart benim.Genelde almanlar var kardeşlik kurup boss lara dalmak çok sarıyo.Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama inanın Gantıra (CS:S) bile vakit ayıramıyom ahahahhaha