beyler oyundaki filmleri izlemek istemiyorsanız oyun dosyalarını içindeki MOVİE dosyasının içini tamamen temizleyin yani(silin)ama dosyaların yedeğini alıp yapın.Bu sayede direk oyuna filmleri izlemeden başlıyorsunuz.(İNTERNET C@FEDE OYNAYANLARA DUYRULUR)
pardon yaa benim opyun korsan dı da ondan olmuyoo du original crack aldım oldu ama bişi daha diim onjhları silmene gerek yok film başamadan hemen onje 2 kere enter e basarsan oluyoo ama herzaman oluyoo die garanti veremem çunku bende de bazen olmuyoo :D
bende aynı şeyi yaptım movieyi sildim hemen oyunna giriyo süper oluyo ama insan biraz şaşırıyo bölüme bi tıklıyon kendini savaşın ortasında buluyon
eryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler. ıçenler, sigaralarini çakmak ya da kibritle yakarlar. ve bunlarin bir kismi da kanserden ölür. ama, dünyada demir çelik haddehanesinde çalisan hiçbir isçinin, sigarasini yakmak amaciyla 600 tonluk pres makinesinin arasindan emekleyerek geçip 2450 santigrad sicakligindaki firina ulasmaya çalisirken can verdigi görülmemistir. türkiye de görülmüstür. karabük te.