AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 The War Of The Ring "ÖNEMLİ"
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

cihat55
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 11/09/2007 :  23:18:10  Bilgileri Göster  cihat55'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yardım edin görev 1'i bitiremedim
sitesinde en son "ormanı yakın" diyor.
nasıl yakıcam nolur bakın

cihat55
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 12/09/2007 :  13:50:27  Bilgileri Göster  cihat55'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nolur yardım
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 13/09/2007 :  09:21:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun eski bir oyun mu yoksa yenisi mi çıktı,eğer eskiyse oynayalı çok oldu ama öyle 1.bölümde takılacak bir şey yoktu,belki yapman gereken ev ya da asker vardır.
Sayfanın En Üstüne Git

cihat55
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/09/2007 :  10:50:28  Bilgileri Göster  cihat55'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilmiyorum bütün elfler öldü ama nasılormanı yakıcağımı bilmiyorum oynayan varsa yardım edebilirmi ve bu eski bir oyun değil
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 15/09/2007 :  19:02:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış hatırlamıyorsam oyun 2003 senesinde çıkmıştı(pc için), bu ikincisi felan mı?sanmıyorum çıksaydı haberim olurdu.
ben eski oyun olarak devam edeyim,bazı görev geçmen için bazı binaları yapman gerekli, belki aynı binadan 2-3 tane ama oyun esnasında sana bu bildirilmiş olmalı, biraz dikkat edersen bulursun,oyun genel anlamda zevkli ancak kolay,stratejiye yeni başlayanlar için alıştırma türünde,ilk bölümlerde de bina yapma-asker yapma görevleri var,hatırladığım bu kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

cihat55
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 15/09/2007 :  23:46:17  Bilgileri Göster  cihat55'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sağolda ingilizce bilmiyorum ve haber verse ingilizce verirdi ve maden kalmadı napıcam sende oyunun saveleri felan varmı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000