AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 air alert 3 ü uyguladım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 02/03/2007 :  23:26:14  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm dertleri mesaj atmak olan bizlerden atmamak olan sana neden 'Edit' seçeneğini kullanmıyorsun diye bir soru yöneltsem eminim ki bu da senin için gereksiz mesaj ve eleştiri klasmanına girecektir. "Eleştiri, eleştiriyi yapan kişi, gereksiz" üçgenini kurmana sebep olan genellemen gayet sivri, bu durumda sen yöneticilerin yapmakta olduğu eylemleri de beğenmemektesin. Farkında mısın bilmiyorum ama onların da yeni forum açma, konu kilitleme, mesaj silme gibi yaptıkları faaliyetler de kendi içlerinde veya dışlarında yaptıkları eleştiri sonucu meydana geliyor. Yapma şimdi, 'son harften ingilizce sözcük türetme'nin çok çok yararlı veya eleştirilmesi gereken hiçbir yönü olmadığını mı savunuyorsun? Bir kişinin yaptığı yorumu tam anlamıyla okumadan neden polemik yaratabilecek genellemeler yapıyorsun? Madem cevap vermek zorunda değiliz senin de cevap vermeni gerektirmeyecek bir şeye neden cevap veriyorsun? Merak etme bu sorularım cevaplamanı gerektirecek türden sorulardan değil, için rahat olsun. Çok mu sıkılıyoruz? Evet, öyle. Birilerine yanlışını göstermek amaçlı uyarılarımızı farklı boyutları çektiğin için sıkılıyoruz.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/03/2007 :  00:19:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle sakin.

Daha sonra bu konu yanlış mıdır, değil midir sorusunun cevabı değişkendir. Serbest bölüm açtıysak bu tip konuların açılması riskini göze alarak açtık zaten. Son limitleri zorlamadığı müddetçe konuları kilitlememeye özen gösteriyoruz, bu limitlerin neler olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz zaten.

Bunun dışında serbest bölümdeki konularda yararlı yararsız diye eleme yapmaya kalkarsak açılan 10 konudan 7 tanesini kilitlemek gerekir kesin. Oyundur, eğleniliyordur, yöneticiler tarafından izleniyordur onlar da telaşa mahal yok. Kaygını anlayabiliyorum Dodo ama yorma kendini. Geçmiş zamanda sitenin eskisi olan bazı kişilerin de serbest bölümde açılan konulara kendince gereksiz tepkileri benim olaylara çatık kaşlarla bakmama neden olmuştur hep. İşin bilincine varmış ve olgunluğuna erişmiş insanlardan beklentim nefes almadan saldırıdan öte, sessiz ve sakin bekleyiş - kısa ve öz mesajlar, olmuştur her zaman. Bu genele olan düşüncemdir, sadece forum için değil, hayatımda da bu böyle.

Ayrıca Dodo, birilerine yanlışlarını çok bariz olmadığı müddetçe göstermeye çalışma derim ben. Bunun ilk nedeni kişilerin doğrularının değişken olması, ikincisi de işin sonunda kötünün sen olabilme ihtimali. Bariz olan durumlar, doğruların, gerçeklerle ispatlanabildiği zamandır.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 03/03/2007 :  00:28:28  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben üyeler artık biraz daha dikkatli olsun diye böyle bir mesaj atmıştım.Bir eleştiri ama "ne gereksiz bir insansın,ne gereksiz bir konu" türü bir eleştiri değil.Ayrıca mesajımda seni savunan birini savundum bende.O da niye çocuğun üzerine sürü olarak saldırdıklarını soruyor ve senin metnini örnek vererek bu konunun işe yaradığını su yüzüne vuruyor.Yani senin manasız eleştiri yaptığını söylemedim ben,neden alındın ki?Benim mesajım eleştiride saçmalamanın doruğuna ulaşanlara

Yöneticilerin yapmakta olduğu eylemler(kitleme,ban) bana gayet normal geliyor çünkü bir kural var ve bu kurala uyulmalı.Adam sims ile ilgili konuyu CS bölümüne yazarsa kitlenir tabii ki.Buna nasıl karşı çıkayım?

Gelelim şu "son harften ingilizce sözcük türetme" konusuna.Valla hiç o konuya girmemiştim:P ingilizceden nefret ettiğim için.Yarın sabah ona da bakarım.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/03/2007 :  09:11:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
haklısın,OS üyeleri bu yıl pek bi eleştirmen ve kaprisli oldu(kimse kızmasın valla her konuda bi eleştiri ve kapris var)

Böyle bir ifade kullanırsan zaman zaman eleştiri yapan kişilerin de alınmaya hakkı olur. Ben de az yapmıyorum hani. :P

alıntı:
Ayrıca Dodo, birilerine yanlışlarını çok bariz olmadığı müddetçe göstermeye çalışma derim ben. Bunun ilk nedeni kişilerin doğrularının değişken olması, ikincisi de işin sonunda kötünün sen olabilme ihtimali. Bariz olan durumlar, doğruların, gerçeklerle ispatlanabildiği zamandır.

Bence olayın tartışılması gereken konu bu değil ama ben yine de yazayım. Benim takıldığım nokta şu İngilizce sözcüğün son harfinden bir kelime bulmaksa oyun eğer işte bu bariz bir durumdur. Ve buradaki gerçeklik ise İngilizce'de binlerce kelime bulunması dolayısıyla bu küçük oyunun devam ettiği sürece sayfalarca gereksiz ileti oluşacağıdır. İlkokul okuma bayramlarıyla ilgili bir cümlem var ki o fikrimden de hala vazgeçmedim. En azından formatta bi' değişiklik yapılıp da kelimenin son iki üç harfinden sözcük üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde emin olun ki şu an bu fikri savunanlar bile zaman ilerledikçe kararlarından dönecektir. En azından o karar değişimi arasındaki uzun vakti daha iyi değerlendirelim. Son olarak; Ivan gelmiştir olay bitmiştir, kesin! :P

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 03/03/2007 :  12:11:19  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüh güzel tartışmaydı.Bir nevi beyin sporu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000