Öncelikle başlık seçimini beğenmedim, bir dahakine daha dikkatli ol lütfen. Esas konuya gelince... O tip programlarla ilgilenmiş biri olarak bilinçli kullanıldığı vakit iyi form tutturduğunu ve zıplamanız yanında boy uzamanızı da geliştirdiğini biliyorum. Ancak bilinçsiz kullanılınca da bacaktaki bilmem ne kaslarına ve sıvısına zarar verdiğinden dolayı boy uzamasını durdurduğunu biliyorum. Benim de programı yarım bırakmamın sebebi antranör eşliğinde çalışmama rağmen bundan korkmuş olmamdı (Basketle ilgilenmiyorum, yüzerdim bir zamanlar ama tabi bizimde bir smaç basma hayalimiz vardı). Uzun lafın kısası zorlama kendini, bırak. Saldım çayıra mevlam yayıla programını izle biraz.
niye herkes sürü psikolojisiyle saldırmışki.bu sayede bu tür uygulamaların zararlı olabileceğini öğrenmiş olduk.(dodo'ya teşekkür ediyorum)ayrıca bu kadar konu arasından niye bu konu hedef seçilmiş onuda anlamadım.
niye herkes sürü psikolojisiyle saldırmışki.bu sayede bu tür uygulamaların zararlı olabileceğini öğrenmiş olduk.(dodo'ya teşekkür ediyorum)ayrıca bu kadar konu arasından niye bu konu hedef seçilmiş onuda anlamadım.
haklısın,OS üyeleri bu yıl pek bi eleştirmen ve kaprisli oldu(kimse kızmasın valla her konuda bi eleştiri ve kapris var)
O zaman yine kimse kırılmasın ki kafamıza yatan konulara eleştiri yapmıyoruz da diğerlerini kurayla mı seçiyoruz?! Esas senin şu mesajında "kapris yapıyorlar" deyişinde kapris var. Oldu canım, abuk subuk konulara sizin paşa gönlünüz namına eyvallah çekelim. Olmaz öyle şey! Bu daha bi' istenilen eleştiri kriterlerini yakaladı sanki. Peki ya sen bu yıl fazla eleştiri yaptığımız fikrini hangi deneyimlerine dayanarak ortaya attın? Yaptım, yapıyorum, yapıcam. "Bu yıl" üyeleri pek başı boş bırakmaya gelmiyor çünkü.
Oldu canım, abuk subuk konulara sizin paşa gönlünüz namına eyvallah çekelim.
Cevap vermek zorunda mısınız?Bence "üff ne saçma konu" "ne aptal başlıklar açıyosun" gibi mesajlar aşırı gereksiz bence.
Mesela RTW nin mesajına bak; "bize ne bunlardan" belki ben bu tür bir alet arıyordum?Sırf mesaj atmak mı derdiniz anlamıyorum çok mu sıkılıyorsunuz..??!?!