bence shaq faktoru war doguda cunku shaq bu sene 2 mac ilk beste basladı diger maclarda sakatlgı yuzunden oynayamadı. batıda ise unutulmaz 2003 draftından gelen leBron,wade ve chris bosh gibi isimler var.doguda bi de memonun hakkı yeniyo cunku ordada cinliler işi bitiriyo ve yao hep birinci oluyo bence coachların sececegi isimler önemli çunku yao nun yadegi bence memo olması lazım
Kadroya bakınca maçların zevli geçeceği belli oluyor.Hem dengeli de olmuşa beziyor, çok çekişmeli olacak.Memo konusunda sunderfol'a katılıyorum.Son maçta maçı kotaran isimlerden biriydi.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bildiğim kadarıyla Yao sakat olduğu için oynayamayacak ve onun yerine Mehmet'in oynaması muhtemel. Bu soruda bir abukluk varsa bunu Lojman Yönetimi'nin, bazı erotik kanalların yanında MTV ve NBAtv'yi (!) de kanal listesinden çıkarmasına bağlayın, e peki AI, VC, J-Kidd nerede?!