AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Skill dağılımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 17/02/2007 :  20:22:50  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Lvl 22 pacheon fire-force charım var fire ve force de ilk 4 skillin hepsini açtım nasıl bi taktik izlemem lazım bundan sonra bu arada resurrection için karakteri seçemiyorum :) ne yapabilirim?

Saygılarımla...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 17/02/2007 :  20:26:47  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
paladin peki bu söledigin açtıgımız heuksal skillerini up edicekmiyiz??

benim wolf bite spear lvl 1(tek kişiye vurma :D) , demon soul spear lvl 1(3 kişiye vurma), soul spear move lvl 1 (stunlama), cheolsam force lvl 1 (ver dedinmi bilmiyorum ama +102 hp görünce direk bastım :D)

lightningde heaven force lvl 1, must piercing force MAX:D grass walk lvl 1.

fire da el yakmayı sürekli up ediyom(şuan lvl5 galiba), %1 physical atk lvl 1 . %3 physical atk lvl 1.

bunlarda up edilecek varmı?

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 18/02/2007 :  16:43:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben cevap veriyim Fırat gelince eksikleri tamamlar.
Lafbilir,
Okçu hakkında ne desem yanlış olur. Ben glaive kastığım için Soul_Keeper'a birkaç öneride bulunabilirim.

Soul_Keeper,
***Wolf biteyi hep up et.

***Demon soulu up etmeye bence gerek yok çünkü lvl 21 de açılan ghost spear çok daha iyi olacak, onu sürekli up edersin.

***Soul spear asla lvl 1 de kalmasın:DÇünkü lvl 25'teyim hâlâ en iyi skillim.

***Cheolsam heuksalın en önemli bonusu. İleride verdiği hp daha da artacak onu da mutlaka up et.

Ayrıca pure STR bir char olduğun için silah skillleri önemli senin için.

***Lvl 24'te açılan 3lü comboya kullanışsız diyorlar ben de açmadım. İstersen açabilirsin ama açmadığım için pek de zorlandığımı söyleyemem.

Şimdi Force skillere bakalım.
***Fireın ilk skilli her zaman upla. Lvl 25'te 2.kademesi açılacak.

***Firın 2. skilli glaive için gereksiz shield kullananlar için bir skill.

***3. skill sanırım phy atack verendi sen onu her zaman uplamalısın çünkü yoğunlaştığın nokta phy atack.

***4.skill magical defans verendi, o earth taoistte gerekiyor o yüzden şimdilik 1 yada 2 de bırak. Hatta hiç açmaya da bilirsin.

***Fireın passive skillini upla.

***Lighting ilk skilli hiç açma, 2. magicak atack vereni upla, grass walk her zaman upla, shock lion açma, ondan sonra sanırım dodging rate geliyor onu upla. Passive aç. Bundan sonra lightingde vereceğin 3 skill var: Dodging rate, grass walk, piercing force.

Tekrar söylüyorum tüm passive skilleri aç ve upla.SP farm şart mesela benim skiller lvl 21de ben 25im. Lvl 30'a kadar böyle gidecek.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 18/02/2007 :  20:26:27  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dodging rate zaten passive olanı :) heaven's force. önceden shock lion açmıştım swordda bayağı da güzeldi. ayrıca demon soul up edilirse paladinin yaptıgı gibi thieflere 1v3 yapabilirim sanırım :) hem up etmeyecek isek lvl 1 de açmasaydım keşke. ghost spear da mı bir kaç kişiye birden dalıyor?(eğer öle ise demonı açmam sorun degil:) )

saol ciyerim:D (----->ciğerim) hatta topragam daha güzel gider ya da yiyeyim:D yeter ya iletiyi gödnere basıyom yoksa ben yazarım daha:D

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/02/2007 :  22:34:11  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1,5k ya yakın hp veriyor max levelde heuksal pasif.
shock lion yaratığı çekmek için 1 verin.

Soul_Keeper,
***Wolf biteyi hep up et.
öeh. ya bırah at gözlüklerini çıkar, at! :) demon soula dandik diyen adamın iyi dediği skile bah.

şinciik. demon soul son skill olmalı bence. çünkü heuksal grubu basarsın, adam gerinir, falsoyu ayarlar, hakeme baraj konusunda itiraz eder, sonunda vurur, biraz bekler. ghost spear ise bastığın an dönüverir ama döndükten sonra 2 sn bekler.

stun skili zaten en çok dmg veren glavie skili. 3 kişiye vuranı vur, stunu vur, komboyu vur(açıksa), sonra dön tamam. pvp bu kadar =)

@Dodo
lightning 1. skill açmak için gerekli sp yanlış hatırlamıyorsam 2 idi. sen bunun %80'ini yani 1,6'dan 2'sini geri alacaksın. ama bunun için 10 curst heart toplayacan ve para verecen. nasılsa gittiğin skill grubu 2 sp'ye değmez uğraşın :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000