|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/02/2007 : 23:14:24
|
14'te demon soul spear açtıktan sonra 17'ye kadar farm için mastery vermeyeceksin yazdığım gibi. bakayım 16'ya.. 16 da ve 17'de skillere elleme. 18'de farm büyümesin, xp azalmasın diye mastery'lere 1'er puan ver. 19 da öyle. 20 de öyle. 21'de aç dönmeyi de kasarken zorluk çekme. sonra level 31'e kadar skill gelmiyor glavie'de(1. nin 2. kitabı level 27de gelmesi lzm gerek galiba ne işe yaradığını bilmiyorum. arkadaş 1 level daha atlasın açcak ondan bakarım) skill gelmeyeceği için makul bir farm ile hem ileride hızlı kasmış olmanı şaaparsın. çünkü ilerde sp farm yapmaman daha iyi. skilllerin aynı kalacak ama yaratıklar gittikçe güçlenecek. 21-29 arası yaratıklar yaklaşık güçte olduğundan skill sorunu çekmezsin. dayanabilirsen 4 level farm yap.level atladığında farm büyümesin diye mastery'lere 1'er ekleyince altına UP(yukarı ok :)) yazısı çıkana bas direk. glavie kasmadım ama kasarım belki bu çarı kastıktan sonra level 32'ye kadar sos silahlar bulursam.(ki o zamana kadar sen 80 olursun benden bişi alamazsın devamında :))
pirincin taşını ayıklamak o kadar da zor olmaz 1 lv yukarı çekersin farmı :)
hangi serverdasın? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 16/02/2007 : 10:30:50
|
paladin verdiğin bilgiler sayesinde süper bi glavie gelişio |
Server: Eldorado ID:_CheF_ Level:19 Skills: Pacheon-fire-light-cold Silah:Bow Guild: yok Job:Nereye job nereye :D KurtNâme: KurtCobain KurtLvl:19 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/02/2007 : 18:38:57
|
18'de farm büyümesin, xp azalmasın diye mastery'lere 1'er puan ver.
-
Bu Mastery dediğin Heuksal ve Fire skillleri işte.. :D O skiller hangi skiller, bi' ismen hatırlatsan. :D
Edit: Saat 9'dan beri oyundaydım. Yeni bir char. açtım, hadi hayırlısı. (Tavsiyeleri için Paladin'e teşekkürler.) Sparta Server'ında oynuyorum, Nick'im Fervour, Lwl 11... Yaptığım skill dağılımını anlatıyım sizler de yanlışım varsa eğer düzeltin. Heuksal ilk skill ve 3. skill açık (1UP'lı ikisi de). Lightning'in ilk skill'ine yanlışlıkla verdim, maalesef o da açık (1UP). 2. skill de tek UP'lı olarak açık. Fire'ın ilk skill'i 3UP'lı...
İlk iş olarak Lightning ilk skill'i 20lwl görevi ile sildiricem. Bunun dışında yanlışım var mı? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
blackworm
Üye

Turkey
İleti 28 |
İletim - 17/02/2007 : 16:04:18
|
yaaa ben böyle yapmadım yeni adam açıyımmııııııı |
Silkroad Online Name:manyak__boy Level:11 Server:Eldorado Class:Archer
Silkroad Online'de yanıma nasıl hayvan alacağımı bilmiyorum bilen birisi varsa anlatabilir mi?
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/02/2007 : 17:57:35
|
Evet. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|