AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Skill dağılımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/02/2007 :  23:14:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
14'te demon soul spear açtıktan sonra 17'ye kadar farm için mastery vermeyeceksin yazdığım gibi. bakayım 16'ya.. 16 da ve 17'de skillere elleme. 18'de farm büyümesin, xp azalmasın diye mastery'lere 1'er puan ver.
19 da öyle. 20 de öyle. 21'de aç dönmeyi de kasarken zorluk çekme. sonra level 31'e kadar skill gelmiyor glavie'de(1. nin 2. kitabı level 27de gelmesi lzm gerek galiba ne işe yaradığını bilmiyorum. arkadaş 1 level daha atlasın açcak ondan bakarım)

skill gelmeyeceği için makul bir farm ile hem ileride hızlı kasmış olmanı şaaparsın. çünkü ilerde sp farm yapmaman daha iyi. skilllerin aynı kalacak ama yaratıklar gittikçe güçlenecek. 21-29 arası yaratıklar yaklaşık güçte olduğundan skill sorunu çekmezsin. dayanabilirsen 4 level farm yap.level atladığında farm büyümesin diye mastery'lere 1'er ekleyince altına UP(yukarı ok :)) yazısı çıkana bas direk. glavie kasmadım ama kasarım belki bu çarı kastıktan sonra level 32'ye kadar sos silahlar bulursam.(ki o zamana kadar sen 80 olursun benden bişi alamazsın devamında :))

pirincin taşını ayıklamak o kadar da zor olmaz 1 lv yukarı çekersin farmı :)

hangi serverdasın?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 16/02/2007 :  10:30:50  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
paladin verdiğin bilgiler sayesinde süper bi glavie gelişio

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 16/02/2007 :  18:38:57  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
18'de farm büyümesin, xp azalmasın diye mastery'lere 1'er puan ver.

-

Bu Mastery dediğin Heuksal ve Fire skillleri işte.. :D O skiller hangi skiller, bi' ismen hatırlatsan. :D

Edit:
Saat 9'dan beri oyundaydım. Yeni bir char. açtım, hadi hayırlısı. (Tavsiyeleri için Paladin'e teşekkürler.)
Sparta Server'ında oynuyorum, Nick'im Fervour, Lwl 11...
Yaptığım skill dağılımını anlatıyım sizler de yanlışım varsa eğer düzeltin.
Heuksal ilk skill ve 3. skill açık (1UP'lı ikisi de).
Lightning'in ilk skill'ine yanlışlıkla verdim, maalesef o da açık (1UP). 2. skill de tek UP'lı olarak açık.
Fire'ın ilk skill'i 3UP'lı...

İlk iş olarak Lightning ilk skill'i 20lwl görevi ile sildiricem. Bunun dışında yanlışım var mı?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

blackworm
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 17/02/2007 :  16:04:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaa ben böyle yapmadım yeni adam açıyımmııııııı

Silkroad Online
Name:manyak__boy
Level:11
Server:Eldorado
Class:Archer

Silkroad Online'de yanıma nasıl hayvan alacağımı bilmiyorum bilen birisi varsa anlatabilir mi?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 17/02/2007 :  17:57:35  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu