AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 SP farming
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/02/2007 :  23:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Youtube'da baya sp farm videosu izledim, en iyi okçular yapıyor sanırım. Ancak ben pure str bladerım. Artık glaive charı kasmayacam da acaba en iyi sp farm hangi lvl aralıklarında nerede yapılır. Adamım baya sağlam olsun istiyorum.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/02/2007 :  23:31:58  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi lvl aralıklarından çok mystery lvl ile char lvl arasındaki farkın yüksek olması. Misal olarak skill levellerinden blade 20 lvl de, sen de 24 tesin. 29 a kadar hiç bir skill levelini 20 den yukarıya verme. Bu farkı korumaya çalış. Yani arada max 9 fark olsun. En az 4 lvl farkı olması şart. Sonra lvl 48 den sonra en güzel nuke ataklardan açmaya başlarsın.

Ancak şöyle bişey var okçular bu işi daha hızlı yapıyorlar ama sonuçta aynı kapıya çıkıyor. Tek fark okçular bu konuda biraz daha hızlı kalıyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/02/2007 :  08:22:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
skilleri 7'de bırak. 7'deki komboyu , mag şeyleri falan aç. 16 olunca 3. derece silahlarını al ve bandit archer, tiger falan oralarda sp kas. en iyi okçular çünkü sonraki yaratık için koşmuyorlar durduğu yerden. 17 olunca gider ölürsün tekrar 16 olursun böyle gider.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 25/02/2007 :  13:05:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Masterylerim lvl 14'te.Lvl 21in sonuna kadar yapmayı düşünüyorum, ama görevleri yapıp lvl i çabucak atlıyorum bandit archer kescek vakit bile kalmıyor. Görevleri erteleyip sp mi kasayım yoksa görevlere devam mı?

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/02/2007 :  17:32:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sp kascaksan sp kas. görevle mörevle kendime yetcek kadar toplarım ek birşey açmam dersen görev yap. misal bütün skilleri açmak için baya sp istiyor, millet max levele ulaşıp farm yapmak yerine 16'da farm yapıp max levele kadar farmsız kasıyor. ben az buçuk farm ile kasıyorum o en süperi :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 25/02/2007 :  18:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karar verdim. Masteryleri 14'te bırakıp 23'e kadar böyle gidecem görevlerle. 24 olunca masteryleri 15 yapacam ve strongholdda 4.derece silahlarla sp kasacam.

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000