|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/02/2007 : 17:04:23
|
Merhaba faslını hızlı geçip hemen konuyu özetleyeyim. Full Str, Garment giysili, Mastery Skill'i Heuksal olan yeni bir char. açtım. Oyunda garip bir skill dağılımı varmış. Öyle herşeye "up - up" denmezmiş. Bundan önce açtığım adamda Heuksal'da yeni açılan her skill'e yükleme yapardım. Bu bi'şeye benzesin bari. Lütfen ayrıntılı bir açıklama yapın. Tatmin edici bir cevap alana kadar hiçbir skill'i açmayacağım sadece Heuksal+Fire'a level up diyeceğim. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/02/2007 : 17:07:58
|
evet heuksal+fire yap.her level uplayışında belirli bi sp gitçek. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 17:42:42
|
eveet.. glavie tercih etmelisin önce ben de o faslı geçim silah milah uzun iş... level 5'te ilk skill açılıyor.(skilleri kastığım nukerdan biliyorum 2. kitapların hiç birini wpn skill kullanmadığımdan bilmiyorum) onu sadece aç. up mup yapma. level 5 olunca fire ve lightning de aç. fire el yakma kullanıcaksın ama lightsız bir çar olmaz.
Heuksalın adam gibi ilk skilli ön tarafındaki 3 yaratığa vurmanı sağlayan[adını bilmiyorum] skill level 10'da geliyor. onu aç.. level 14 olacak galiba demon soul spear var. karşıdakini stunlamaya yarar ve bir önceki skillden daha iyi vurur. sonra pek bi skill yok , 21'de ghost spear petal mı ne etrafında dönerek silah sallamanı ve etrafındaki herkese vuran bir skill açılıyor.
0 dan 5'e kadar skill verme, 5'te ilk skili aç, 10'a kadar verme, 10'da 3 yaratığa vuranı aç, 14'e verme, 14'te demon soulu aç, 18'e kadar verme ve 18'den sonra her levelde 1 mastery upla. maksat sp farm ve gelen xp tatmin edici olsun. 21'de dönmeyi açmayabilirsin, 23'te açabilirsin, sp farm bozulmaz.
fire'da ise ilk skill zaten sp farmı bozmadan skill up yazısını gördüğünde upla. 2. galiba status error ile ilgili bir skilldi o kalkan ile kullanılıyor ve başta gereksiz. 3. skill grubu olması lzm gerek fiziksel atağını artıran bir skill. str'lerde oldukça önemli. sp farmı bozmadan up gördüğünde up bu da. sonraki skill grubu magical defans (earth taoiste kadar gereksiz) ondan sonraki de gelen magic saldırıyı emen bir skill. ama kullanırken kıpırdayamadığın için(wall özelliği) bence kullanışsız.. fire passive skill her levelde %1 phy atak artırıyor. str'de önemli.
lightningde ilk seri açılmıycak çünkü fire var. 2. skill grubu , piercing force series, magical atağını artırır. 3-5 bişi olsa da fire el yakmanı güçlendirir. grass walk, hızlı koşma skilleri zaten lighta vermenin sebebi.. elden geldikçe max(12'de bunu açmak için farmı bozabilirisn)
konsantrasyon da parry ratio'nu artırır. gelen ratingi 3-5 de olsa azaltır. sp yoksa açma ama bence açılması gerekir. lightning passive de parry ratio artırır. glavie kasan varsa 2. kitapları yazabilir. 36'da demon soulun 2. kitabını aç direk :) tam süper bir skill. 3-4 level üstündeki intçilere tek atarsın :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/02/2007 : 17:50:11
|
0 dan 5'e kadar skill verme, 5'te ilk skili aç, 10'a kadar verme, 10'da 3 yaratığa vuranı aç, 14'e verme, 14'te demon soulu aç, 18'e kadar verme ve 18'den sonra her levelde 1 mastery upla.
-
"Mastery Up"ı hangi skillere vericem orada da biraz ayrıntılı yazarsan... |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 17:57:26
|
heuksal skill level var ya . heuksal mastery yazıyor o satırın sağında lv bişey (up) yazıyor. onu uplamassan mesela senin levelin 7. fire level 3, heuksal 5 , lightning 4... en yüksek skill levelin 5, levelin 7 olduğu için sana daha az xp gelir ama daha fazla sp gelir. 3 grubu birden götürmek en az 3 level fark gerektirir düzenli fark yaparsan ama dediğim levellere kadar 4,5,6 level farkla sp farm yaparsan sp sıkıntın olmaz. o yüzden dedim. istersen levelinle silah mastery'lerini eşit tut sen bilirsin. ama sp farm tafsiye edilir |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/02/2007 : 18:15:45
|
Onu biliyorum. 18'den sonra hangi skilleri up yapacağımı sordum ben. Heuksal'ın içinden yani... Öyle 1UP'lı mı kalacaklar? :) |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|