|
Yazar |
Konu  |
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 14/02/2007 : 18:24:36
|
İşin ilginç yanı garment alıp neden Str verin? Eğer garment seçiyosan Magical a yüklenmen gerekirdi ama neyse yapmışsın bi kere. Garmentler INT oldukları zaman daha aktif oluyorlar. Eğer LVL in fazla ilerlememişse bundan sonraki lvl puanlarını INT e vermeni tavsiye ederim. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 14/02/2007 : 18:35:23
|
Hocam öyle deme,garment STR,INT hepsine gidiyor. Fırat'ın tavsiyesiyle kullanmaya başladım çok rahatladım phy defans az olabilir ama magical defans, hızlı koşma, az mana harcama ile bunu rahat rahat kapatıyor. Bi de STR olarak hp sıkıntısı çekmediğim için... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 20:10:31
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
İşin ilginç yanı garment alıp neden Str verin? Eğer garment seçiyosan Magical a yüklenmen gerekirdi ama neyse yapmışsın bi kere. Garmentler INT oldukları zaman daha aktif oluyorlar. Eğer LVL in fazla ilerlememişse bundan sonraki lvl puanlarını INT e vermeni tavsiye ederim.
nassı yani :)
bu saatten sonra çevrilmez, yeni çar açılır da.. 18'den sonra dedim ya 5 levelde açılan hariç bütün skilleri up yazısını gördüğünde upla.
garment sadece defans için alınırsa bişey olmaz zaten. %20 hızlı koşarsın ki 3-5 hp pot fazla vererek(ki kurtardığı mp pot onu karşılıyor) daha hızlı kasmak adamını daha süper olacak. str build çar zaten üstüne otları bağlayıp giysi diye dolaşsa defansı yüksek olacaktır. magical defans eksikliğini de garmentle giderir. intte garment mana kurtarma ve hızlı kaçma ile iyi ama yaratık dediğim gibi yanına yaklaşırsa direk yatarsın. misal ben 2 giant vs 1 yaparken direk yatıyorum garmentle :) 1 giant 4-5 normal geliyor gene mefta. o gibi durumlara armor. ben intte de menzilli saldırı yapanlara armor tercih ederim. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/02/2007 : 20:51:45
|
Her gördüğün skill derken şu kırmızı yelpaze şeklinde olan filan da dahil mi? :) 3. skill'i doldurcam 4'ü de, onların dışında alttan gelen yeni skilleri de yükselticem. İlk skill'i de (5lwl) geri aldırtmam lazım sanırım 20lwl göreviyle. Force (Fire) skill'i için ne geçerli peki? Hocam, fazla sorun olmazsa şu işi altta verdiğim örnekteki gibi detaylı anlatır mısın bi'? :D
1'den 2. lwl'a atlayınca hiç bişi dokunma. 5'e kadar bu devam etsin. 5'e gelince Heuksal+Fire'ın ilk skillerini açtır. 10'a kadar tekrar lwl up demeden devam et. 3. Heuksal skillini açtır. 14'te 4.yü açtır. (*E peki bu aradaki Fire skilleri ve lightning skilleri nolcak?) Buraya kadar "*" dışında hemfikiriz. Bundan sonrasını da şöyle bi' anlatsan. :D
lwl 15 - şunu şunu aç. lwl 16 - Bunu aç, şunu elleme. ... ... ...
Bir de lwl 16'da Bandit kalesine girip orada 100.000 skill point kasan psikopatlar varmış, benim de benzeri bir hamle yapmam lazım mı, yoksa görevler esnasında kestiğim canavarların içinden çıkan SP'lerle mi idare edeyim? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 21:17:31
|
yapayım tmm. oyuna girmem lzm. ya da girmeyeyim.
level 1- boş level 2- boş level 3- boş level 4- boş level 5- dolu :D fire level 5 yapılacak, el yakma açılacak, lightning 5 yapılacak bırakılacak, heuksal 5 yapılarak ilk skill açılacak. 6- boş 7- boş 8- boş 9- boş 10- heuksal 10'a getirilerek karşıdaki 3 yaratığa vurma açılacak, farm bozulacağından lightning ve fire da 10 yapılıp fire'da phy. atak, lightningde mag. atak veren buff açılacak. passive'ler açılacak 11-boş 12-boş 13- boş 14- demon soul spaer açılacak. diğer skiller de 14 yapılacak. atak veren bufflar uplanacak, lightningde hızlı koşma açılacak. 15,16,17 boş 18 de sp farmın 4'e çıkmaması yani daha geç level atlamamak için mastery'ler 1 uplanacak. 19 da öyle hatta 20 de :) bu sırada her levelde farm 3 kalsın diye mastery verdikçe aşağıdaki skillerde up görürseniz direk uplayın. 20 de farm. burada lightning level 17 yapılaraktan shock lion- shout açılabilir ve yaratığa kadar gitmek yerine onu vurup yaratığı size çekebilir, kesme süresini hızlandırabilirsin. 21- ya sp farm için mastery'leri 18'e al ya da dönme skili için 21'e çek. tercihim farm. 22- farm bozulmadıysa mastery'ler için +1 23- farmı bozduysanız ellemeyin 21 de kalsın skiller ama bozmadıysanız skilleri 21'e çekerek dönmeyi açın.
sonra 2-3 level sp farm yaparaktan git. baktın bi yerde up çıktı upla. 31'de gelen mızrak fırlatma skili falan var ama ben pek sevmiyorum onu. shock lion ile yaratığı çekip demon soul, dönmme ile yaratık temizlenebilir..
|
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|