|
Yazar |
Konu  |
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 21/11/2007 : 15:54:22
|
sen bi 99 ol o zaman gel..klan işine gelince oyunda bir Türk klanına girmenizi tavsiye etmem çünkü nedense yenilgiyi hazmedemiyoruz kavga çıkarıyoruz:S |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 21/11/2007 : 16:41:51
|
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
sen bi 99 ol o zaman gel..klan işine gelince oyunda bir Türk klanına girmenizi tavsiye etmem çünkü nedense yenilgiyi hazmedemiyoruz kavga çıkarıyoruz:S
99 olmak o kadar kolaymı bea 99 olan adam bırakır gunz u bu arada türk clanları daha güzel çünkü anlaşılıyor |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 21/11/2007 : 16:51:57
|
Level, gunzda oynatan şey değildir.. Türk klanında anlaşma mı? rofl |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 21/11/2007 : 19:51:42
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
sen bi 99 ol o zaman gel..klan işine gelince oyunda bir Türk klanına girmenizi tavsiye etmem çünkü nedense yenilgiyi hazmedemiyoruz kavga çıkarıyoruz:S
99 olmak o kadar kolaymı bea 99 olan adam bırakır gunz u bu arada türk clanları daha güzel çünkü anlaşılıyor
Asla imkansız olamaz en ufak bahanelerle birbirimizi bölüp duruyoruz.Bunu ogame,eo,gunz,warcraft,diablo,klansavasları,tribalwars... ta şahsen yaşadım.Hem ingilizce biliyorsan yabancı klanlar cennet gibi gelir.En azından tebrik etmesini biliyorlar.
Bizimkiler ise tam ölürken enter a basıyor ölünce de tker diyip küfrü basıyorlar:D
level meselesine gelince..Ben 1 lvl karakter açıp 60 lık adamları kesebiliyorum.Aradaki tek fark adamın sana 1 kere vurması senin ona 4 kere vurmana denk. |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 21/11/2007 : 20:09:01
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
99 olmak o kadar kolaymı bea 99 olan adam bırakır gunz u bu arada türk clanları daha güzel çünkü anlaşılıyor
Asla imkansız olamaz en ufak bahanelerle birbirimizi bölüp duruyoruz.Bunu ogame,eo,gunz,warcraft,diablo,klansavasları,tribalwars... ta şahsen yaşadım.Hem ingilizce biliyorsan yabancı klanlar cennet gibi gelir.En azından tebrik etmesini biliyorlar.
Bizimkiler ise tam ölürken enter a basıyor ölünce de tker diyip küfrü basıyorlar:D
level meselesine gelince..Ben 1 lvl karakter açıp 60 lık adamları kesebiliyorum.Aradaki tek fark adamın sana 1 kere vurması senin ona 4 kere vurmana denk.
adam bile bile ölüyordur ve neden ben türk clannların tartışma çıkmıyor şimdi clansız kaldım çünkü ingliz clanına giriyim attılar |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|