AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/11/2007 :  15:54:22  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sen bi 99 ol o zaman gel..klan işine gelince oyunda bir Türk klanına girmenizi tavsiye etmem çünkü nedense yenilgiyi hazmedemiyoruz kavga çıkarıyoruz:S
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 21/11/2007 :  16:41:51  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

sen bi 99 ol o zaman gel..klan işine gelince oyunda bir Türk klanına girmenizi tavsiye etmem çünkü nedense yenilgiyi hazmedemiyoruz kavga çıkarıyoruz:S

99 olmak o kadar kolaymı bea 99 olan adam bırakır gunz u
bu arada türk clanları daha güzel çünkü anlaşılıyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/11/2007 :  16:51:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Level, gunzda oynatan şey değildir.. Türk klanında anlaşma mı? rofl

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/11/2007 :  19:51:42  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:

Asla imkansız olamaz en ufak bahanelerle birbirimizi bölüp duruyoruz.Bunu ogame,eo,gunz,warcraft,diablo,klansavasları,tribalwars... ta şahsen yaşadım.Hem ingilizce biliyorsan yabancı klanlar cennet gibi gelir.En azından tebrik etmesini biliyorlar.

Bizimkiler ise tam ölürken enter a basıyor ölünce de tker diyip küfrü basıyorlar:D

level meselesine gelince..Ben 1 lvl karakter açıp 60 lık adamları kesebiliyorum.Aradaki tek fark adamın sana 1 kere vurması senin ona 4 kere vurmana denk.
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 21/11/2007 :  20:09:01  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:

Asla imkansız olamaz en ufak bahanelerle birbirimizi bölüp duruyoruz.Bunu ogame,eo,gunz,warcraft,diablo,klansavasları,tribalwars... ta şahsen yaşadım.Hem ingilizce biliyorsan yabancı klanlar cennet gibi gelir.En azından tebrik etmesini biliyorlar.

Bizimkiler ise tam ölürken enter a basıyor ölünce de tker diyip küfrü basıyorlar:D

level meselesine gelince..Ben 1 lvl karakter açıp 60 lık adamları kesebiliyorum.Aradaki tek fark adamın sana 1 kere vurması senin ona 4 kere vurmana denk.

adam bile bile ölüyordur ve neden ben türk clannların tartışma çıkmıyor şimdi clansız kaldım çünkü ingliz clanına giriyim attılar

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000