AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/11/2007 :  21:32:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bravo bir cümle de yapılabilecek maksimum yüklem hatasını yaptın:D bir daha okuyup yazarsan cevap verebilirim çünkü hiçbir şey anlamadım.
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 22/11/2007 :  13:02:50  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

bravo bir cümle de yapılabilecek maksimum yüklem hatasını yaptın:D bir daha okuyup yazarsan cevap verebilirim çünkü hiçbir şey anlamadım.

klavye bozukta tam yazılmıyor eksik cümle oluyor

şimdi senin öldürdüğün adamlar yüksek lvl liler bile bile ölüyordur

ben neden türk clanındayken tartışma çıkmıyor yoksa clana sevgi saygımı getiriyorum ve ingilizlerin clana girdiğimde hemen atıyorlar ve birşeyler yazıyorlar anlamıyorum...

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 22/11/2007 :  15:57:59  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e kardeşim bende Türk klanına girdiğimde küfretmiyorum ya herkese..Bak istersen fırat a da sor bir Türk klanında en iyisi sen isen herkes senden nefret eder çünkü genelde herkes çocuk oluyor.

"şimdi senin öldürdüğün adamlar yüksek lvl liler bile bile ölüyordur"

şu cümleye de çok güldüm valla:D komplo teorisi gibi..

var mısın iddia ya yanına 7-8 kişi daha al hepinize karşı savaşayım?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/11/2007 :  16:19:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce nickini söyle sen faress(sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum hesabı xD). Yüksek level adam bile bile mi ölür :) Canım sıkılırsa belki ölürüm ama pek öyle olmaz. Yong wol rang da acıtır ayrıca.. Kolay değil anlayacağın

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 22/11/2007 :  19:05:21  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PaLaD1N ve batuhanus abilerim batuhanus abi bana karşı geldi 8-7 kişi al gel dedi PaLaD1N abi sen benden ol o tek olsun iddalaştı
savaşcaz boş olduğun zaman söğlede bir gunz yapalım ben 10 lvl i alıcam onla daha iyi oynuyorum istersen 34 lüyü alıyım sakıncası yoksa ama yüksek lvl lerle oynuyamıyorum ben 10 luyu alıyım PaLaD1N abi sende bir adam al şunla savaş açalım bakalım kim yencek (vs)PaLaD1N abi istersen oynama ben yenerim.bu arada adımı duymuşsunuzdur.

yekta_faress veya lordenes

lordenes arkadaşlan ben kasıyorum yekta_faress ben kasıyorum heralde yekta_fares di adı

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000