AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/11/2007 :  20:00:04  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

alıntı:
t.j. tarafından yazılan:

Selam beyler benim size bir sorum olacak. Bu oyunda store'da Quest Items var o nedir?

NOT: PaLaD1N sen kaç lvlsın?(meraktan)

10

Aslında pala da bende bi 60 ederiz ama sürekli yeni karakter açıp eskisini silmek gibi bir huyumuz var:D
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/11/2007 :  20:59:39  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
süper bi glitch buldum batu bi ara gir de gösterim >.> Ustamın izni olmadan anlatmam yannız xp

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/11/2007 :  21:17:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Base in yanında ki koridorun köşesi mi yoksa center daki lambaya çıkış mı?:P
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/11/2007 :  22:25:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Freezing slash >.>

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 21/11/2007 :  12:41:48  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
toplanalım clan kurup lvl kasarız:D bence beni öldürün atlarsınız karşınızda 34 lvl var
kapışan varmı??

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000