|
| Yazar |
Konu  |
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 11/06/2007 : 22:10:49
|
| İğrenç +1 . |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/06/2007 : 09:37:43
|
| Gittiniz 5 aylık konuyu buldunuz yani bravo. |
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 12/06/2007 : 10:14:36
|
MATERYALİST AVUKAT Çok havalı ve zengin bir avukat, yeni aldığı lüks spor aravasını ofisinin önüne park eder.Ofisteki arkadaşlarına nasıl gösteriş yapacağını düşünerek arabasından inerken,yoldan hızla geçen bir kamyon, sol taraftaki kapıyı kopartıp atar. avukat derhal polisi arar.Polis gelince avukat bağırmaya başlar: -Daha geçen gün aldığım arabam mahvolmuştur. O kamyonun sürücüsünü derhal bulunmalı ve hasar ona mutlaka ödettirilmelidir. Polis bıkkın bir şekilde başını sallar: -Sahip olduğunuz şeylere öyle bağlanıyorsunuz ki,başka birşeyi gözünüz görmüyor... -Nasıl söylersin bunu bana? -Baksana, sol kolun dirseğinin altından kopmuş,görmüyor musun? Ve sen bana arabanın hasarından bahsediyorsun.. -Aman tanrım! ceketim de mahvolmuş... :D |
 |
|
|
kurt1905
Üye

İleti 729 |
İletim - 12/06/2007 : 11:14:18
|
| Bu da berbat :S |
.:Knight Online:.
Server: pathos ID: lupkurt lwl: 70
itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 12/06/2007 : 16:34:34
|
Temel'i 5 kişiyi bıçaklayıp öldürmekten mahkemeye çıkarırlar Hakim: 5 kişiyi öldürmüşsün, cezan idamdır, söyleyeceğin son bişey var mı? Temel: HA bu Bağa bi Ders olsun
 |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|