|
| Yazar |
Konu  |
|
kurt1905
Üye

İleti 729 |
İletim - 12/06/2007 : 16:53:39
|
| Bu diğerlerindan daha iyi :D |
.:Knight Online:.
Server: pathos ID: lupkurt lwl: 70
itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 12/06/2007 : 17:48:07
|
Ahahah iyiydi.
Temel ile Dursun yolda penguen görmüşler.Tasma bağlayıp sokakta gezdiriyolarmış.Adamın biri görmüş: -Hayvanat bahçesine götüreceğinize burda gezdiriyorsunuz çabuk onu hayvanat bahçesine götürün, demiş. -Temel ile Dursun korkak bir sesle söz götürcez demiş.
Aynı adam bunları gene burda görmüş:
-Hani Hayvanat bahçesine götürecektiniz -Da şimdi ordaydık birazda Sinamaya gidicez..
---------------------------------------------------------- Fransız, Alman, İngiliz ve Türk Temel bir gün başlamışlar karım şöyle böyle diye.
İngiliz:Benim karım o kadar şişman ki kanepeye sığmıyor.
Fransız:Oda bişey mi benim karım o kadar şişman ki 2 kişilik yatağı bile kırıyor.
Alman:Sen ona bişey mi diyorsun ben karıma uçakta 2 kişilik yer ayırtıyorum oraya bile sığmıyor.
Türk Temel:Hafif sırıtmış Ula siz ona bişey mi diyorsunuz.Benim karım o kadar şişman ki sütyenlerini kuru temizlemeye yolladığımızda paraşüt yıkamıyoruz diye geri yolluyorlar demiş
|
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
kurt1905
Üye

İleti 729 |
İletim - 13/06/2007 : 07:37:52
|
| 2. çok çok güzel :)) |
.:Knight Online:.
Server: pathos ID: lupkurt lwl: 70
itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant |
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 13/06/2007 : 14:09:43
|
bide ben dayımın başından geçen bir olayı alatayım ;
arkadaşıyla taksim de gezerken birden gürültülü bi ses duymuşlar, arkalarına dönmüşler , ama ne oldu ne bitti demeden minübüs elektirik direğine çarpmış . yardım edelim diye içeri girmişler içeride durum kötüymüş , kiminin kaşı açılmış , kiminin kafası yarılmış . ama hepsi gülüyormuş . ancak 5dakika sonra ambulans gelince adamın biri dolmuş şoförünün tükürürken dolmuştan düştüğünü söyler :)
bizim şoförlerin maşhur kapıyı açıp tükürme hikayesini bilirsiniz heralde :)
birde burhan altintopdan alıntı yapalım ;
bi sünnetci varmış vitrinine saat koymuş bi adam gelmiş demişki niye oraya saat koydun demiş sünnetcide ne koysaydım demiş :D
umarım eğlenirsiniz :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|