Bir gün Temel bir ev görmüş.Evden duman çıkıyormuş. Temel:AAA hava çok sıcak.Neden bu havada soba yakılır ki.Daha Temmuz ayındayız.Tı tı tı.Akıl hastehanesine gitsinler. Sonra itfayici geliri Temel der ki:Nooldu uşağım. İtfayeciler:Evde yangın çıkmış. Temel:Ben soba yakmışlar zannettim. İtfayeci::):D;) İtfayeciler sonra ilk düşen adamı kurtarırlar.2 adamıda kurtarırlar.Ama 3 sünü kurtaramazlar. Temel:3 adamı niye kurtarmadı ki uşakk!?? İtfayeci:O adam yanmış bitmiş kül olmuş yavv. Temel:O adam yanmamıştı.Zenciydi...
fıkrayı yanlış anlattın bu anlattığın saçma ben şöle biliyorumki bu daha mantıklı çünkü sen ters anlattın.. bi gün bi çocuk kreşinde yangın çıkar.temek ve dursun da itfaiyede çalışıyodur ve bunlar yangının olduğu kreşe gelirler. sonra pencereye merdiveni taşırlar ve temel çocukları kurtarmak üzere yukarı doğru çıkar. neyse çocukları temel atar dursun tutup bırakır yere sonra temel bi çocuk daha atar ve dursun bunu tutmaz. temel sorar: -ula uşağum bu çocuğu neden tutmadın? dursun: -o yanmış zaten kurtarsam nolucak?