İkinci oyun hala en çok satanlar listesindeyken 3. hakkında dedikodular yayılmaya başlamış. Sanırım 1.5, 2 yıl sonra oyunu piyasada görürüz. Oyun hakkında söylenenlerin yarısı bile doğru ise baya sağlam bir oyun olacağa benzer. Eee ne demişler Blizzard'dan babam çıksa oynarım Bu ata sözü böyle değildi ya hadi neyse....
diablo 3 diye bir proje şuan yok blizzard şuan 3 oyun projesi üstünde çalışıyor ve bunlardan en fazla beklenti içinde olduğumuz oyun world of warcraft ki bu oyun zaten 1,5 - 2 yıl içinde çıkacak ve rpg olacak dolayısıyla daha wow u bitirmeden blizzardın diablo 3 ü çıkarma gibi bir planı olduğu dedikoduları çok yanlış belki bahsettikler oyun wow dur başka türlü diablo 3 için şuan benim duyduğum bir şey yok ben duymadıysam başkalarının duymasıda zor çünki boş zamanlarımın çoğunu diablocular la geçiriyorum zaten en son çıkan 1,10 patch i de oyuna ayrı bir tat verdi ve yeni bir oyun muş gibi tutuldu 1,10 nun güzelliği etkinliği daha 2 yıl sürer ondan sonrada wow çıkar ve diablocuların bir kısmı o oyuna kayar diablo 3 se eğer öyle bir proje akıllarında varsa şuan en az 5 yıldan önce çıkmaz çünki yapımına bile başlanmamış bir oyun kendi oyununa rakip olsun diye çıkarılmaz (biraz karışık yazdım)
Valla tanıdığım en manyak diablocudan aldım bu tüyoları ve o söylüyorsa %99.9 doğrudur... Zaten Blizzard şu anda oyunun yapımı değil eskiz çalışmalarının yapı için başka bir firma ile anlaşmış... Söylenenlere göre grafikler gerçek 3D olacakmış vs vs...
nicki ne ? bende manyak diabloculardan biri olduğum için vede boş zamanlarımın çoğunu benim gibi manyaklarla cafede b.net üzerinde geçirdiğim için onlar vede ben duymadıysak kimse duymaz diyorum :D cidden benim kaynaklar daha fazla bilir demiyimde öyleleler yani bu ülkede b.net ten diabloyu ilk oynayanlardanlar
Arkadaşlar Blizzard Entertainment geçen sene bir açıklama yaptı siz sağdan soldan haberlerle ilgilenmeyin direk gidip sitedeki haberleri okuyun. Geçen sene siteden okuduğum bir habere göre Diablo III şu an projelerinde yokmuş. ceyhunalyesilinde dediği gibi bir 5-6 sene bu oyunun çıkarılması düşünülmüomuş. Bu kaynak sağlam güvenebilirsiniz.