AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo2 LOD
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 08/04/2004 :  21:00:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Diablo 2 LOD 1.7 var ama ben 1.10 yüklicem.Acaba 1.7'nin üstüne nerden yüklüyebilirim.Veya sadece Diablo 2'nin üstüne.Ve ayrıca benim Diablo da pek tecrubem yok benle internetten oynayacak olan çıkarsa mutlu olurum.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 08/04/2004 :  22:00:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.10s'i şu an kurulu olan oyun üzerine rahatlıkla kurabilirsin. Bu sürüm hiç problem çıkartmadan yüklenebiliyor. Oyun hakkında geniş bilgi veren pekçok site var. Bu sitelerden gerekli bilgileri topladıktan sonra single oynamanı tavsiye ederim. Bu şekilde oyuna daha fazla ısınırsın. Multi oyunda oyuncular arasında istemedende olsa bir exp puanı yarışı oluşuyorki belirli bir süre sonra bu olay oyuncuları rahatsız ediyor ve oyundan alınacak zevki azaltıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 08/04/2004 :  23:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamamda Hangi siteden yükleyecem elimda CD yok.Bi de internetten Item yükleniyon.Ben onları oyuna nasıl koycam.
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 09/04/2004 :  12:57:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer oyunun orjinalse diablo http://www.blizzard.com/diablo2 'den gerekli bilgileri ve dosyayı alabilirsin. Eğer oyunun crakcli ise onun için burada destek alamazsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/04/2004 :  19:34:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bahri_oyun tarafından yazılan:

Bi de internetten Item yükleniyon.Ben onları oyuna nasıl koycam.

Bulduğun item'ler hangi programla yapılmış öncelikle bunu bilmen gerekiyor. Net üzerinde bu tip pek çok program var. Ben kendi item'lerimi karakterlerim arasında transfer etmek için shadowmaster kullanıyordum, bunun yanında birde jamella diye çok kullanılan bir program daha var. Ama bunları kullanmak için 1.10 versiyonu ile uyumlu olması gerekiyor bunada dikkat et.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 10/04/2004 :  20:19:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence single ı geç b.net e gel tabi bunun için orjinal diablo lazım 30 milyon zaten al gir hayatın tadına bak yardım istersen b.net te bana msj at ;) b.net te exp yarışından çok item yarışı var o yarıştada biz öndeyiz(türkler)exp yarışının anlamı kalmadı ünki kasarsan 1 günde 80 lvl alıyorsun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000