Bende Diablo 2 LOD 1.7 var ama ben 1.10 yüklicem.Acaba 1.7'nin üstüne nerden yüklüyebilirim.Veya sadece Diablo 2'nin üstüne.Ve ayrıca benim Diablo da pek tecrubem yok benle internetten oynayacak olan çıkarsa mutlu olurum.
1.10s'i şu an kurulu olan oyun üzerine rahatlıkla kurabilirsin. Bu sürüm hiç problem çıkartmadan yüklenebiliyor. Oyun hakkında geniş bilgi veren pekçok site var. Bu sitelerden gerekli bilgileri topladıktan sonra single oynamanı tavsiye ederim. Bu şekilde oyuna daha fazla ısınırsın. Multi oyunda oyuncular arasında istemedende olsa bir exp puanı yarışı oluşuyorki belirli bir süre sonra bu olay oyuncuları rahatsız ediyor ve oyundan alınacak zevki azaltıyor.
Eğer oyunun orjinalse diablo http://www.blizzard.com/diablo2 'den gerekli bilgileri ve dosyayı alabilirsin. Eğer oyunun crakcli ise onun için burada destek alamazsınız.
Bi de internetten Item yükleniyon.Ben onları oyuna nasıl koycam.
Bulduğun item'ler hangi programla yapılmış öncelikle bunu bilmen gerekiyor. Net üzerinde bu tip pek çok program var. Ben kendi item'lerimi karakterlerim arasında transfer etmek için shadowmaster kullanıyordum, bunun yanında birde jamella diye çok kullanılan bir program daha var. Ama bunları kullanmak için 1.10 versiyonu ile uyumlu olması gerekiyor bunada dikkat et.
bence single ı geç b.net e gel tabi bunun için orjinal diablo lazım 30 milyon zaten al gir hayatın tadına bak yardım istersen b.net te bana msj at ;) b.net te exp yarışından çok item yarışı var o yarıştada biz öndeyiz(türkler)exp yarışının anlamı kalmadı ünki kasarsan 1 günde 80 lvl alıyorsun