AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Item'a ihtiyacım var
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 18/07/2004 :  23:10:20  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlarla oynadığımız http://bnet.tog.net serverında bir set eşyanın iki parçasını buldum. Aradıklarım: Isenhart's armory, Horns ve Lightband. Aranızda bu serverda oynayıp bu eşyalardan birine sahipseniz para veya eşya karşılığı değiştirebiliriz. Bu konuda çok cömert olunacaktır

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı

CeLLaT_BaRbAr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/08/2004 :  22:17:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bu set itemleri birleştirince bişey mi oluyor? Lütfen cevaplar mısın.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 19/08/2004 :  08:54:37  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesela bir set itemın bir parçasını buldun. Eğer başka bir parçasınıda bulup aynı anda giyersen, sana fazladan özellik kazandırıyor. Eğer tüm parçaları bulup takarsan karakterine o eşyalar baya büyük bir güç kazandırıyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  22:57:47  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi ya Allah Allah daha yeni öğrendim(gerçekten)
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 20/08/2004 :  11:59:31  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol arkadaş.Ben de horadric cube ünde bişey yapılıyo sanmıştım.Bütün eşyalarını bulup takarsan acayip birşey olur heralde dimi?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000