AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 intel p4 2,6 800mhz mi amd mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bdogan
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 30/01/2004 :  02:33:06  Bilgileri Göster  bdogan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Amd de yanma sorunu ilk palomino çekirdak sistemiyle tarihe karıştı. Bu çekirdek sistemide athlon xp 2400+ ya kadar bulunmakta artık yeni barton larda ,fx lerde palomino çek. sistemi yok. Bu yeni çekirdek sistemleri ile birlikte intelin "SSE" komut seti uzantısını desteklemekle kalmadı ayrıca öncekilerden daha akıllı bir önbellek sistemiyle ısınma %20 azaldı buna karşın aynı oranda hız artışı sağlandı. Ve yine AMD de yeni çek. sistemlerinde "CPU Die" olayı var anakart ne olursa olsun ısı bir noktaya geince işlemci bilg. kapatıyor ve normal sıcaklıklara gelinceye kadarda açmıyor ayrıca amd alırken dikkat edilmesi gereken önemli bir hususta box olarak alınması bu sayede garanti süresi 3 yıl oluyor ve kutudan çıkan fanda gayet kaliteli bakır oluyor. Yine bu fan takılırken çok dikkat edilmesi lazım ters takılırsa tam olarak işlemciyle temas olmuyor ve bilg aniden kapanıyor. AMD sistem kuraken en önemli seçim Anakart oluyor Genelde AMD + ASUS birarada olmaz çünkü Asusun gereksiz korumaları gereksiz sorunlara yok açıyor işlemci sıcaklığı normal olmasına karşın bilg. kapanıyor felan... Bana Göre en iyi anakart seçimi MSI olur mesela KT4V iyi bir seçim "AGP 8x, dual ddr, on board 5.1 ses, onboard ethernet, gibi ,yuvarlak ide ve fdd kabloları ,8 usb (2 tane 2.0) en önemliside "D-Bracket" özelliği bunun sayesinde bilg. açılmazsa ne sorunu olduğunu anlıyorsunuz.

Bir MIH yitirdikti, NALdan olduk.
Bir NAL yitirdikti, ATtan olduk.
Bir AT yitirdikti, ATLIdan olduk.
Bir ATLI yitirdikti, ZAFERden olduk.
Bir ZAFER yitirdikti, ÜLKEDEN olduk.
Sayfanın En Üstüne Git

DaRe_DeViL
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 30/01/2004 :  09:54:51  Bilgileri Göster  DaRe_DeViL için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
amd ii ama p4 2.6 800mhz bence daha ii olur yani de sen diyosun ki 256 mb ram çok yetersiz kalır bu sisteme sen en iyisi amd al

{==]::;;;;;>
***DeViL***
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 02/02/2004 :  11:27:28  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence 2500+ al bende su an her ne kadarP4 1.8 kullanıp P4 2.6 karsılastırılamıycak olsada amd al derim o sisteme o ram yakışmıo al iki tane tanesı 53$ 2 tane Kingston 256Mhz 400.bence daha ii olur oyuni içinse ilk ekran kartına kas sonra ram için kas derim
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 07/02/2004 :  13:01:47  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
amd al
yani 2. seçenek
amd de cache yüksek oyun daha iyi çalışıyor

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: