AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 bilgisayar anketi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 13/12/2003 :  16:53:02  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkadaşlar soruyorum
laptop alıp bilgisayarımı istediğim yere taşıyıp yüksek özellikler önemli değil mi diyeyim?
yoksa
o paranın yerine en yüksek özellikte masaüstü bilgisar mı alayım?

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........

silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 13/12/2003 :  18:47:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
olaya maddi yönden bakacak olursak masa üstü daha iyi derim çünkü bir tanıdığımın bilgisayarının (dell) ekranı catlamıştı ve o ekran parasına rahatlıkla masa üstü bir bilgisayar alınıyordu...

Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 13/12/2003 :  19:10:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok gezen biriysen tabiki laptop alacaksın ama tabii masaüstü bilgisayar dan daha az özellikte olacağı kesin ama bana sorarsan ben her yaz bilgisayarımı tam takım 250 kilometre uzaklıkta bulunan datçadaki yazlığa taşıyorum ve benim bilgisayar masaüstü bana sorarsanda masaüstü al derim tabii taşımaya katlanabileceksen

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 19/12/2003 :  17:20:21  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sizce mini pc nasıl peki ?(shudle x)

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 20/12/2003 :  09:45:17  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç yazabili,ecek yok mu?

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/12/2003 :  16:56:27  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Silent59'a katılıyorum. Maddi açıdan kendini düşünüyorsan Masaüstü, işin maddiyatını düşünmüyorsan Lap-top al derim...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000