AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 En güçlü orduya sahip ülke.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 04/06/2007 :  21:40:50  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rohan

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

egelord
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 06/09/2007 :  12:02:06  Bilgileri Göster  egelord'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben tam anlamadım kacıncı oyundan bahsedıyorsunuz ama bfmme 2 de en guclu ırk cuceler hele hero ları nı yere yıkmaz ımkansız gıbı.bılgısayarada karsıma alınca cucelerı kolay kolay yenemıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

cihat55
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 11/09/2007 :  23:23:56  Bilgileri Göster  cihat55'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iseingard biraz küçük ve trolleri yok mordorda küçük normalde bazı insan kabilelerini mesela barbarları ve fillileri ayartarak ordusunu büyüttü ama aragorn ruhları alarak barbarları çökertti

bence en büyük orduya "GONDOR" sahip görmedinizmi filmin son bölümünde bir sürü atlı ile savaşa katılmışlardı kralların şehri çok küçük adı üstünde kralların şehri bir sürü kral gelmiş geçmiş ama orduları az olduğu için hiçbir kralı koruyamamışlar :D:D:D:D:D:D
Sayfanın En Üstüne Git

legol@s27
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/09/2007 :  11:02:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ikinci oyunda rohan war mı ki
Sayfanın En Üstüne Git

serikatileray
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 13/11/2007 :  17:51:16  Bilgileri Göster  serikatileray'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bnce mıddle earth 2 de en guclu ordu mordor mıddle earth 1 de ıse rohan
çünkü mordorun catapultları we trolleri cok guclu ayrıca mıddle earthın
ek paketınde yanı the witch kıngde mordorun atlı ordusuda war...

serikatileray
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000