orc dediniz bütün orclar kas kafalı elf dediniz men dediniz hepsi korkak(legolas,aragorn ve gandalf hariç) bu üçüde batık en iyiler goblinler - cüceler - isengard
goblinler neden - çok kalabalı ve ucuz bir nüfus - dwarflar neden - hayvan gibiler yavaşlar ama çok güçlüler - isengard neden - ordularına saldırana pes dedirticek kadar güçlüler zırhlerı ve savunmaları çok güçlü -
Tam hatırlamıyorum ama askerleri bedava olan bir ırk vardı. Battle for Middle Earth 1'de. Ben onu seçerdim hep, çıkarabildigim kadar çok asker çıkarır, saldırırdım sorun olmazdı.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Tam hatırlamıyorum ama askerleri bedava olan bir ırk vardı. Battle for Middle Earth 1'de. Ben onu seçerdim hep, çıkarabildigim kadar çok asker çıkarır, saldırırdım sorun olmazdı.
Mordor'un Balçıkları Birde The Rise of The Witch-King die bi expancional patch i geldi Ondada Angmar ırkı war eğer sawunmayı Çok iyi yaparım diyorsan Angmarı tek geçerim Çünkü ana binanın bütün özelliklerini açınca ve sur döşeyince SurLarını devirmek çok zor oluyor. Ama ben yinede 4eveR eLf DiyoruM eLf 'ten güçlü birşey yok isteyenle kapışabilirim :D Zaten biz arkadaşlarla kapışırken Elf Yasak oynuyoruz çünkü en baba ırk Elf ırkıdır diğerleri hoşaf :S mordor ve goblinin ztn suru bile yok direk içerdesin Isengard dada bisi yok bi Warg Rider Lar onlarda pek ise yaramior Isengard ın surları war ama üstüne Catapult döşenmiyor ama. SayGıLar :D
rise of the witch kıng de tabıkı de angmar cunku oyunun adında war angmarın bı olayı oldugu wıtch kıng bıldıgınız uzere buyucu kra l angmarın eskı kral rahıbı .... ama elven star da ve elven allıancedede ısmınden oturu lorothıen tabıkı ... ama hıc patchsız bı sekılde mıddle earth ıcın rohan derım karsında ısengard olmadıkca....