Rohan Lord Of The Rings 1'de çok güçlüydü buradada çok güçlü ama mızrakçılar atlıların işini bitiriyo artık Mordorunda trolleri we filleri çok yawaş en iyi elfler upgradesinide yapınca önünede bişey bırakmıyor (legolas we bitane daha wardı ismini unuttum onları saymıyorum bile)...
Arkadaşım rohan zayıf bence hem ok ve mızrakçılara karşı zayıf en iyisi elfler ve mordor...dur
Bizde zaten rohana güçlü demedik sadece lord of 1'de çok güçlüydü çün kü 1 de mızrakçılar biraz güçsüzdü pek durduramıyodu ama 2 deçok etkiliyor bi tane mızrakçı 3 tane orduyu hatta daha fazlasını bile indirir
Lort 1 de.Rohan alırdım zevk için.Sırf atlı yapardım okçularıda atlı yapardım.Onların önüne eomer, teoden bide kızları war onları koyardım.Süper oluyorlar öyle.Ama 1 de bence gondor en güçlüsü.2. de ise kesinlikle elfler upgradeleri yapınca orcları uçuruyolar..
hepsinin kendine göre güçlü askerleri var. örneğin gondor ve mordor'un kahramanları güçlü, isngard'ın askerleri güçlü, rohanında atlıları güçlü (mızrakçılarla anında ölüyo) ama genelde isengard bence