|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/12/2006 : 16:19:14
|
| yaw onunda benle çıkmak istediğini çok iyi biliyom.ama yokmu onun şu denyo erkek arkı.çocuktan ayrılsa çıkacazda benim elim mahkum.dövecem çocuğu sonunda :@ |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 27/12/2006 : 16:41:39
|
Hadi bir sağ kroşe, bir sol kroşe, bir aparkat adam yerde... Hakkat diyom döv :) :@
|
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 28/12/2006 : 14:53:54
|
Yahu bırakın şimdi geyiği,daha etkili çözümler üretin..Şimdi bu kız bi defa karşısındakini seviyor mu?Seviyorsa yapacak birşey yok gibi şu an için,en berbat durumda bu olsa gerek ama hiçbirşeyde senin gidip ona duygularını söylemene engel değil..Her ne kadar duyguların karşışığını bulamasanda kızın aklını karıştırmış olursun..Birileri kalkıp demesin şimdi "ilişki yaşayan 2 insanın arasına giriyor" diye Emil söylese o zaman belli olur kızın gerçekten sevip sevmediği.. Emil'i bilmem ama ben psikopat bir insanım :P yani sevdiğim zaman çok fazla mantıklı düşünemiyorum ya kendimi oturur yerim ya da gider karşı tarafı yerim..Tanrı bana yaşatmasın diyorum böyle olumsuz bir durum |
*CK |
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 30/12/2006 : 18:12:34
|
| yaw ne dövecek. gitsin konuşsun kızla kız ayrılmak istediğinde dierinden çocuk zorluk çıkarırsa o zaman gerisi ALLAH KERİM sonrası mübah yani:))ama önce konuşsun öle ne olduğu belli olmadan dalmasın hemen bi de bişe dicem hani yazmışsın ya kız benle çıkmak istiyo ama başkasıyla çıkıyo diye bence o kızda vr bi sorun ya birinizi yedekte bulunduruyo yda da o çocuk kızı tehdit falan ediyo zorla çıkıyolar çünkü çok saçma hem senle çıkmak istio hem de başkasıyla çıkıo... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 30/12/2006 : 18:18:48
|
| Yav arkadaslar, birakalim su isleri toplayalim forumu dovelim cocugu...=> |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|