|
| Yazar |
Konu  |
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 24/12/2006 : 18:17:04
|
| hehe senin adına sevindim:) bu sorun site sorunu özellikle de niyeyse benim de sorunum olmuştu:)...sen söledim diyince ben bi oh be sonunda sölemiş dedim... |
 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 26/12/2006 : 11:59:40
|
Gördüğüm kadarıyla konuştuğunuz herhangi bir konu yok su sıralar. O zaman ßen bir konudaki rahatsızlıqımı dile getireyim, sizler de bunun üzerinde dilediğinizce tartışırsınız..
Şu dizilerdeki (özellikle komik olmayan ancak komiklikte iddia edenler) arkadan gelen kahkaha sesleri. Son zamanlarda iyice zıvanadan cıkardılar. Ne yani kardeşim ßiz nerde güleceğimizi bilmiyormuyuz yani !?? |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 26/12/2006 : 13:30:21
|
Onlar bir nevi teşvik niyetinde. Aslında akıllıca düşünülmüş ama bazı yerde sıkıyor gerçekten. Etki ve tepki meselesi. Arkadan gelen gülme sesiyle seyirci olaydan hemen espri çıkarıp gülüyor. Aslında olmasa daha iyi bence de. Mesela örnek verecek olursak Kurtlar Vadisi dizisinde her bölümde mutlaka gülünç diyaloglara rastlamışızdır. Dikkat ederseniz o dizide öyle bir fon sesi yoktu. Tamam dizi komedi dizisi değil ama, espriyi koymasını bilirsen seyirci zaten gülüyor.
|
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/12/2006 : 13:58:34
|
alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
Hey millet söyledim kıza gerçi biraz geç oldu buraya yazmak..Kusuruma bakmayın artık:D
mert bide benim işim olsa ama durumu biliyon. offffffff offffffffff  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 27/12/2006 : 16:02:07
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
Hey millet söyledim kıza gerçi biraz geç oldu buraya yazmak..Kusuruma bakmayın artık:D
mert bide benim işim olsa ama durumu biliyon. offffffff offffffffff 
Benim iş biliyorsun çok karışıktı adamın tırlatması içten bile değildi ne yaptım hiç vazgeçmedim..Çoğu insan ne gerek vardı dedi,insanlar kendilerini benim yerime 1-2 dk koyamadı milletin aklıyla hareket etseydim mutsuz bir insan olacaktım sadece içimden gelenleri yaptım ve şimdi kendimi daha iyi hissediyorum Sende vazgeçme,umutsuzluğa kapılma ne olursa olsun bir daha dene kur 1-2 tane içten cümle kabul eder veya etmez söyleyiver gitsin kendini yemekten daha iyi.. |
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|