|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/12/2006 : 18:51:10
|
Pardon da çocuğun ne tür bir hatası, kusuru var forumca dövme girişimlerine giriyorsunuz? Kabil ile olan tanışıklığınızdan ötürü ona destek veriyorsunuz da, ortada Kabil'in bitmesini beklediği bir ilişki var. Kız çıkıyor mu çıkıyor, çocuğa ne Kabil'den? Hatta çocuk onu biliyorsa onun kin duyması daha normal şu yukarıdaki Kabil'in mesajından.
Ha çocuk kıza kötü davranıyordur, ilgilenmiyordur, vs.dir o ayrı bilemem... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 31/12/2006 : 08:42:09
|
Yav hocam, şurda 2 şaka yapıyoz...  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 30/01/2007 : 16:21:11
|
valla ilk eminin dövülmesi lazım bu konuda.
...
yuh bir ay olmuş konu kapanalı. neyse emin de çıkıyodu şu anda o kızla galiba, başka bahara dövücez artık |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/01/2007 : 17:33:31
|
yok be bahadır çıkmıyorun o kızla.ben eski kıza döndüm gene dün akşam (hangi eski diye soracak olursan;esmer bomba vardıya ahanda o kız işte. ama ne olursa olsun forumda bahsettiğim kız kadar hiç bi kızı sevmedim ve halada onu seviyorum.ama bi yandanda 14 şubatı tek başıma geçirmek istemiyorum    
@wisegirl sevdiğim kzın erkek arkından ayrılamamasının nedeni onunla 3 yıldır çıkması.bazı şeyler bi anda bitmez.ama şu an bildiğim kadarıyla ayrılmak üzereler.çocuğu dövme işide sadece işin şakası.yukarda dediğim gibi kız çocuktan korktuğundan dolayı değil 3 yıldır çıktıklarından dolayı bi anda bitiremiyor.ayrıca çocukta ondan ayrılmayı istemiyor.çünkü çocuk bişiye benzemiyor.afedersiniz ama k*çıma kaş göz çizsem daha yakışıklı olur.kızsa dünya tatlısı bişi.zaten siteden bazı arklara gösterdim resmini.onlar kzın güzelliğini bilirler. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 30/01/2007 : 18:31:01
|
aman 14 şubat deme emin. ankaraya gitmem gerekicek bak.
olm bırak ayrılmıyosa ayrılmasın kız, demekki sana göründüğünden farklı bişeyler var işin içinde. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|