Ufak bir düzenlemeyle süs ve işlevselliği birleştirip siteyi daha "işlevsel" hale getirmek çok mu kötü olurdu? İşlevsellik ""den mi ibaret? Adı geçen ve hepimizce foruma zarar vereceği düşünülen gençlerin zarar verme sebebiyetleri bir iki resim mi olacak? Kurallar daha katı bir biçimde uygulanılırsa buna bile geçit vermemek münkün değil mi? Zaten bu site benim gibi zıpır bir kişiliğe bile birşeyler kazandırmışsa... İmza ve avatar boyutuna uymayan veya bunu kötüye kullanan kişileri kısıt -lı / -sız zaman dilimlerince cezalandırmak konuyu çözebilir. Tabi son karar her zamanki gibi sizlerin, bundan sonrasında benim dediğim herşey lafta kalacaktır. Yok, bi' bakarsın sadece bu yüzden site mahfolursa "bunu 'Dodo' yaptırdı" denmesini de istemem. Dediğim gibi karar mercihimizin bizler için en hayırlısını kararı vermesi dileğiyle.
Edit: Mesajı gönderirken aklıma geldi, avatar kapasitesinin genişletilmesi ve avatarlar için geçerli olan kullanışlırlıklığın imza için de "belli boyutlar ölçüsünde" gerçekleştirilmesi gerçekten güzel olurdu..
Süslemenin daha çok işlevsellik yaratacağı konusunu sadece sen öyle söylediğin için kabul mu edelim yoksa senin işlevsellik kelimesinin anlamı tam olarak bilmediğini mi farzedelim?
Foruma resim/kişisel avatar eklenmesinin doğuracağı olası problemleri, suistimalleri unutturacak veya göze almamızı sağlayacak ne gibi faydaları var bu uygulamanın? Neden yapalım?
Süslemenin daha çok işlevsellik yaratacağı konusunu sadece sen öyle söylediğin için kabul mu edelim yoksa senin işlevsellik kelimesinin anlamı tam olarak bilmediğini mi farzedelim?
-
Hayır, benim gibi düşünenler olabileceğini düşünün.
alıntı: Mesajı gönderirken aklıma geldi, avatar kapasitesinin genişletilmesi ve avatarlar için geçerli olan kullanışlırlıklığın imza için de "belli boyutlar ölçüsünde" gerçekleştirilmesi gerçekten güzel olurdu..
Siz yöneticelerin işine karışmak gibi olmasında bence resim işini bize bırakmayın.Birincisi resmin tadını kaçıran arkdaşlar olabilir.Onlara uğraşmak zorunda kalırsınız.İkinciside sayfa yüklenme problemi.Ama biraz yenileseniz avatarları.Nerdeyse 5 yıldan beri aynılar.
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
İlki, ben yönetici değilim. Diğeri ise düşündüklerimiz aynı, beş çok fazla olur ama bi' iki yıl için dediğin doğru.. Bu nedenle benim önerim.. (İnşallah son kez yazıyorumdur) :D
alıntı: Mesajı gönderirken aklıma geldi, avatar kapasitesinin genişletilmesi ve avatarlar için geçerli olan kullanışlırlıklığın imza için de "belli boyutlar ölçüsünde" gerçekleştirilmesi gerçekten güzel olurdu..