AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 03/04'teki SAÇMALIKLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

flitwick
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 12/01/2004 :  22:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçassı bu gollerin bana yararı oldu.Lig kupasını Montolivo'nun 30 metreden attığı şut ile kazandım;)
Sayfanın En Üstüne Git

Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 16/01/2004 :  23:40:47  Bilgileri Göster  Turkish_Maldini için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CM3:çoğu cmde saçma olan biçok sey var cm3 te kötü olamayan forvet yoktu hatta bolic ve oktayın şut istatisliği 20 idi
cm01-02: de batistutanın oynadığı maçtan fazla gol atmasına çoğu cm ci sinir olsada ben GABRİEL OMAR BATİSTUTA hayranı olarak çok memnun oluyordum :)ayrıca cm01-02 de abdullaın mühtiş oyunu gerçekten çok saçma DML yerinde istikrarlı oynattığınız zaman abdullahın giggs ten daha iyi oynadıgını göreceksiniz :((((
cm4: zaten oyun çok yavas oldugundan sadece 7 sezon fenerbahce ile oynadım gene sol kanatta türkiye liginde tartışmasız isim Abdulla ercan 2005 yılında abdullahın pas:20 orta yapma:19 teknik:19 gördüm
cm4 te gerçekten iyi olan servetın dünya çapında yıldız gibi onadıgı 2d den izlediğinizde farkını göreceksiniz cm4 un en ıyı defansı olan samuel ın ıstatislikleriyle seno snonunda farkı olmuyor hatta yası ıtıbarıyle bikaç sezon sora çok daha iyi oluyor
cm03-04: oyunun maç motoru gerçekten beklenenın çok altında çıktı genel hız olarak cm4 ten hızlandırılmıs olsada benı etkıleyen yönü oyuncuların hava sartlarından etkilenmeleri falan oldu....oyun basında galatasaray çok iyi hatta iyi bir menajer iseniz galatasaray ile bikaç sezon avrupada yarı filan oynayabilir hatta uefa kupasını alabilirsiniz (hakan sukur 34 yasına gelene kadar:):P ondan sora diğer oyuncularında yaslanamasıyla galatasaray diye birşey kalmıyor

EN BÜYÜK FENERBAHÇE.....

yardım ederim
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 18/01/2004 :  22:13:25  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

şut olayını takım kordinatlarından ayarlıyacaksınız.Yani oyuncu talimatlarından selçuğu seçip sut'u kapatacksın bence böle

ya bizd öle yaptık bunu düşünemicek salak diiliz...ama adam inatla şut çekio(du)...hmn sattım tabe...onun yerine serkan balcıyı alın çok daha ii....
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/01/2004 :  21:48:13  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ark alonso solis ve castillo ve lionel morgan ve john eustace ufak butceyle ıyı oyuncu alabılıosunzu
Sayfanın En Üstüne Git

safaza
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 10/05/2004 :  23:13:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sizde yine iyi bende 5 adam vuruyor davids nedved del piero zidane zonneveld her buldukları yerden vuruyorlar çok gıcık oluyorum fakat attıkları zamanda manyak atıyorlar nedvedin bir golü var kafayı yedim yaff orta sahadan bi vurursun kaleci yerinden oynayamadı orta sahadan top gelirken kaleci olduğu yerde durdu ööle bekledi top tam geldi biraz koştu ama çok geç spiker 50 metre dedi hayret ettim bence bu soruna tek çözüm vurdumu adam gibi vuran bir adam almak gibi zonneveld nedved davids del piero ve zidane gibi...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000