AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 03/04'teki SAÇMALIKLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 03/01/2004 :  17:00:26  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba umarım beni tanımışsınızdır.cm 03/04 cm4'ten daha güzel ama en güzeli 01/02 çünkü 03-04 teki hatalar var

-bir takımsınız ve oyunculara kesinlikle uzaktan şut çekme diyorsunuz.dinleyen yok.maçta 30 şut çekiyosunuz hepsi auta.bunu nası durdurucam?herifler kaleyi gördüğü yerden vuruyolar !!!
-bir de maçın hepsini 2D'de izleyin görün bakın adamlar nası saçmalıklar yapıyo !!!
-oyunculara istediğinizi yaptırmak için fazla seçenek yok.
-bazı oyuncular güçlerinden 1 mil öteye uzaklaştırılmış.(a.Hassan, Serkan Balcı, Morientes, Giuly, Rothen, Crespo)

cesareti olan karşıma çıksında maç yapalım !!!!!!

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 04/01/2004 :  00:21:37  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
özellikle uzaktan şut çekme olayına hakkaten katılıorum...Fenerbahçenin başındayım özellikle kemal we selçuk...Allaaam yarabbim aldıklarını wuruolar orta saha ceza sahası farketmez....nası olcak bunları engelleme bilen biri warsa lütfen fısıldasın....
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 04/01/2004 :  00:55:47  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
€ric_C@rtm@n tarafından yazılan:

özellikle uzaktan şut çekme olayına hakkaten katılıorum...Fenerbahçenin başındayım özellikle kemal we selçuk...Allaaam yarabbim aldıklarını wuruolar orta saha ceza sahası farketmez....nası olcak bunları engelleme bilen biri warsa lütfen fısıldasın....

haklısın ama ben buldum !!! BJK yım ve herfleri kanatlara yağdırınca orta açmak zorunda kalıyolar.bu aradaa gökhan zan la aghahowa müthiş oynuyo .. lazio yu 4-0 yendiğimde admlar 10 aldı.

artık kararımı değiştirdim !!! FoReVeR CM 03/04 !!!

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 05/01/2004 :  14:01:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şut olayını takım kordinatlarından ayarlıyacaksınız.Yani oyuncu talimatlarından selçuğu seçip sut'u kapatacksın bence böle

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 06/01/2004 :  13:35:23  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e biz naapiyoruz ki sanki !!!

Sayfanın En Üstüne Git

egooistt
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 12/01/2004 :  14:02:44  Bilgileri Göster  egooistt için bir ICQ İletisi Gönder  egooistt'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  egooistt için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de ub konuda sıkıntı çekiyorum. Tamam basen güzel goller atıyorlar ama o çektikleri şutlar yerine boştaki adamlara pas verseler en az 80 gol atarız yaf. Ben İnterle oynuyorum Biscan denilen adam her maç ortalama 4 şut çekiyor ve 2 senede toplam uzaktan gol sayısı 2 :(( Deco bile uzaktan şut çekmiyor ama o akıllı herif zırt pıt yolluyor auta yapacak fazla bişey yok gibi. Maçı 2D izlediğinizde öle gerzek hatalar yapıyorlar ki bu kadar olabilir. Koskoca Vieri tek başına gidiyor kaleci ile karşı karşıya kaleciyi de geçiyor kale bomboş vuruyor "direkten dışarı çıktı" anlamına gelen o aptal yazı yazıyor diğer örnekleri de Recoba ve Montella. Böyle yetenkli adamlar bizim atabileceğimiz golleri atamıyor sonra 52 trilyonluk transfer teklifi geliyor tabee biz yine de satmıyoruz :))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000