AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 İyi defans oyuncusu aranıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Director
Üye

Turkey
İleti 59

İletim - 21/06/2004 :  12:03:07  Bilgileri Göster  Director'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar lütfen bana iyi defans oyuncuları söyler misiniz?son dakikalarda 2-0 maç bitiminde 2-3 oluyor

Freestyle14
Üye

İleti 3

İletim - 25/06/2004 :  16:26:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gallas,salgado,fatih akyel,raul bravo nekadar paran var :)ona göre oyuncu söyleyecem
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 30/06/2004 :  12:22:25  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Isaak Okoronkwo,Assane N'Diaye,Uğur İnceman
Ayrıca sana Julius Aghahowa ve Emre Belözoğlu'nu tavsiye ederim Aghahowa için Milan bana 2.sezonda 13 trilyon önermişti Emre için Milan,Manchester Utd ve Valencia da 15 trilyon önderdi.Bu oyuncuları mutlaka al.
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 30/06/2004 :  14:47:44  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lucio(mukemmel), servet cetin,luisao,alpay(yaslı ama),mehmet polat,cesar gonzales wala su an daa aklıma gelmıo gelince eklkeme yaparm
Sayfanın En Üstüne Git

Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 04/07/2004 :  23:27:30  Bilgileri Göster  Turkish_Maldini için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Director tarafından yazılan:

arkadaşlar lütfen bana iyi defans oyuncuları söyler misiniz?son dakikalarda 2-0 maç bitiminde 2-3 oluyor

servet çetidnen başkası yalan cok genc bide de la bilmemne avr defansın solunda adını unuttum ama colombıa mıllı takımnından bak göreceksın ucuzda:D

yardım ederim
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 05/07/2004 :  10:34:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Player/staff search bölümünde sağ üstte "filter" bölümüne tıkla orada configure kısmı var.Oraya girdiğinde aradığın oyuncunun bütün özelliklerini yazabilirsin.Özellikleri belli olmayan oyuncular çıkmayacaktır fakat diğer oyunculardan oldukça iyi ve ucuz oyuncular çıkabiliyor.Ben orayı kullanmanı öneririm.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000