|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 28/11/2006 : 18:37:34
|
ben de bir ara geniş bir online oyun paketi yollayacağım. guild wars,ragnarok,silkroad ve ko hakkında yazılar 15 tatile girebilsek de şu derslerden kurtulsak başlayacam :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 01/12/2006 : 17:58:40
|
Son yazımı hazırladım yarın sabah size gönderecem.Artık olmazsa olmaz.Elimden bu kadar geliyor demektir:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/12/2006 : 22:02:36
|
kobebryant, biz sana göre iş bulamayız. Sen neler yapabileceğini söylersin, ona göre değerlendirme yapabiliriz anca. Aradığımız pozisyonlar da belli. Seç, beğen, söyle. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 22/12/2006 : 18:09:39
|
Aslında bu konunun sonuda tam bir türk filmi gibi oldu!Size incelememi atacağım sabah internetim gitti!Bir ay boyunca da bağlatılmadı:)Şimdi bağlandım ama aklım başıma geldi!Altından kalkamıyacağın işe burnunu sokma:)Yazar olmak istemiyorum:)En azından bir ayda anlayabildim!Yeniden sizlerle olmak güzel olacak! |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 22/12/2006 : 21:18:27
|
Yazarlık aslında kolay bir işe değil. Bu işi daha çok internete sık girebilenler ve bu işten anlayanlar yapabilir. Çünkü gerek bir oyun hakkında incelem olsun, gerek araştırmalar vs. çok ayrıntı isteyen bir iş. Ayrıca yazdığınız yazının da doğru nitelikte olması lazım. Tabi bu arada sabır da lazım. Kısacası zor bir iş. Yazarlarımıza da Allah kolaylık versin. Bir ara bende düşündüm ama sonradan kendimi teraziye koyunca boşuna olacağına karar verdim. Keşke elimden bişey gelse de yapabilsem. Benim de bir katkım olabilse.
Bu arada |KRONDOR| hocam sende ne laf ettin öyle "seç,beğen,söyle". :)) Abi varsa şöyle kıssadan hisseli bişey rica edeyim.  |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|