|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2006 : 15:24:18
|
ya aslına bakarsanız bunlar birazcık ağır geldi.nedeni de ben bu yıl oks'ye gireceğim için bu işi sadece kafa dağıtmak amaçlı yapmayı planlıyordum yani bir çeşit hobi gibi oyunlardan da anlarım yani yaşıma bakılmasın ama bilirim çoğu oyunu.bana göre başka bi pozisyon yoktur değil mi yani bunun kuralları bana gerçekten ağır geldi
cevabınızı bekliyorum... |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 28/11/2006 : 15:41:46
|
OS'de hafif iş yokhtur.İşini çok iyi yapman gerekir. Hobi için ise basket oyna ;) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2006 : 15:54:18
|
basket zaten oynuyorum ama bilgisayar kullanmayı herkes oyun oynamak zannediyor ben böyle şeylerden keyif alıyorum |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 28/11/2006 : 16:29:21
|
Oks'ye gireceksen bence böyle şeylerle çok uğraşma.Bir kere beceremezsen ikinci şansın çok olmaz.Seneye denersin.Zaten tecrübelerimden biliyorum oks senesi çok çabuk geçiyor. |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/11/2006 : 18:22:05
|
alıntı: Baygitar tarafından yazılan:
Geforce tamam o isim olsun :) Neclabinlemanbinşükriyebinfatmabinaliyebinfarabi ile mutlu mesut yaşarım ben:) Bu arada benim şu işe bir son versek:)3 hafta oldu da:)
Tamam. Karar: Baygitar, Neclabinlemanbinşükriyebinfatmabinaliyebinfarabi ile mutlu mesut yaşayıp öldü. :))) ERLER FİLM SUNDU. SON :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|