AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 mafya oyunları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kostad041
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 30/12/2006 :  14:24:46  Bilgileri Göster  kostad041'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi omerta bence süper bi oyun çok gerçekçi yapmış ama bu gerçekçilik onu biraz beterlemiş

KöRfEzLi OlUnMaZ!KöRfEzLi DoĞuLuR
Sayfanın En Üstüne Git

kostad041
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 04/01/2007 :  11:45:02  Bilgileri Göster  kostad041'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi yaw bu The Crims nasıl oynanıyor?

KöRfEzLi OlUnMaZ!KöRfEzLi DoĞuLuR
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/01/2007 :  21:08:25  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Omerta da nasıl para kazanılıyor yeni başlandığında?
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 12/01/2007 :  18:19:13  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dükkan,kuyumcu,banka soyarak ya da kapkaç(diğer oyuncuları),anaokul baskını veya çaldığın arabaları satarak para kazanabilirsin.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/01/2007 :  20:52:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama bunların hepsini yapma şansı %0 diyor ve denediğimde hapse giriyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000