AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 mafya oyunları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

yiğityiğit281
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 12/11/2006 :  17:10:41  Bilgileri Göster  yiğityiğit281 için bir AOL İletisi Gönder  yiğityiğit281 için bir ICQ İletisi Gönder  yiğityiğit281'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  yiğityiğit281 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bana mafya oyun adresleri yollayın çok sevinirim yigit_ozyutk10@hotmail.com

yok
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 17/11/2006 :  14:48:45  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bende memnun olurum half-bred-prince@hotmail.com

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/11/2006 :  21:09:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mail ile yollanacak ne var anlamadım. Oyunlar ve adresleri verilmiş işte.
Sayfanın En Üstüne Git

cyberstyle
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 27/12/2006 :  00:19:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Omerta bencede en iyi online hatta tek online oyunlardan biri tem kendi tarzında gerçeklere yakınlığı ile dikkat çekmekte. Oyunun oynanması tipik İtalyan mafyasıyla doğrudan alakalı, ilk başladığınızda hiç bir şeysiniz sadece ana okulu denilen yeri basıp 1$ talim ederken bu arada seviyeniz artmakta seviyeniz arttıkça gelirinizde doğru orantılı artmakta.Oyun 5 büyük şehirde geçiyor bu şehirlerde Aileler mevcut. bir aileye girebilmek için neredeyse en az shoplifter seviyesinde olmanız gerekmekte. Oyunda en dikkat edilen husus cebinizde fazla para taşımamanız, bu oyunda öldürülme riskinizi düşürecektir tabii ilk başlayanlar için daha sonraları aileye giriğiniz ve seviyeniz arttığında bu sorun bir nebzede olsa ortadan kalkar fakat bu seferde aile savaşlarına tanık olursunuz ve bu arada aileniz güçlü değilse işte o zaman başınız belaya girebilir ve öldürülebilirsiniz. Gireceğiniz ailenin büyüklüğü size avantaj sağlayacaktır. Bu arada oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiyem oyuna ilk başladıkları andan itibaren (sıkılmamak şart yalnız) ilk silahlarını alır almaz şişeye ateş edip hapishaneden adam kurtarsınlar. öldürme ve kaçma yeteneği bunlara bağlı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer takıldığınız bir konu olursa cevap verebildğim sürece yardımcı olmaya çalışacağım.

Oyuna bağlangıçtan en son seviye aşağıdaki gibi sırayladır.

Empty Suit - Deliveryboy/girl - Picciotto - Shoplifter - Pickpocket -Thief - Associate - Mobster - Soldier - Swindler - Assassin - Local Chief - Chief - Bruglione

Daha detaylı bilgi için Reklam Yasak! adresinede bakmanızda fayda var.

DaLDaNDaLa
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 27/12/2006 :  18:52:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben omertaya kayıt oldum yeni yeni birşeyler öğreniyoruz işte

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000