|
Yazar |
Konu  |
LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/01/2007 : 21:37:49
|
5,6,7 de oynuyorum 5 te orta haldeyim 6 da komşu köy bana misyoner yolladığından yeniden başladım 7 de ise yeni saldırı yedim 600 adam kaybettim..... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179 |
İletim - 05/01/2007 : 13:30:10
|
çok fena olmuşsun be kardeş. 6 da oynarsan beraber ilerleyelim -/- kordinatındayım ben |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/01/2007 : 18:08:55
|
zor biraz ya ben +/- deyim adım sirwolverine daha yeni başladığımız için bu dünyaya iyi değiliz...... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
WennUS
Üye

Turkey
İleti 21 |
İletim - 05/01/2007 : 19:42:25
|
ben de 6 ya kaydoldum simdi yeni basladım ama daha önceden deneyimim var cabuk gelisirim koordinatlarım -33/-152 isterseniz bi ittifak kuralım |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/01/2007 : 20:35:31
|
bana uyar ittifak işi.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|