|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 26/09/2006 : 04:57:11
|
| Bu adam(Gs teknik direktörlüğüne yakıştırmıyorum), naptığını bilmiyor. Kendi kendisiyle çelişiyor, resmen kendisiyle kavga ediyor. Bi an önce kovulsa da kurtulsak, bi ara gündeme tekrar Lucescu getirildi, inşallah tekrar geri döner. Zamanında ne kadar eleştirilse de Gerets'i sollar. En azından Galatasaray'ı Galatasaray gibi oynatır da taraftarlar olarak her hafta bu çileden kurtuluruz. Önümüzde Liverpool maçı var, Song'un oynaması zormuş, o da oynamazsa hailimiz pek yaman. Tolga da yok, Emre Aşık'a kaldık. Ne diyelim vay halimize. Nereden nereye o eski Galatasaray nerede? |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/09/2006 : 00:42:34
|
Muhtemel 11 ler açıklandı:
Liverpool: Pepe Reina; Steve Finnan, Sami Hyypiä, Jamie Carragher, John Arne Riise; Steven Gerrard, Xabi Alonso, Mohamed Sissoko, Luis García; Peter Crouch, Dirk Kuyt.
Galatasaray: Faryd Mondragón; Sabrı Sarıoğlu, Emre Aşık, Ferhat Öztorun, Stjepan Tomas; Okan Buruk, Ayhan Akman, Hasan Şaş, Arda Turan; Hakan Şükür, Ümit Karan.
Sonunda dediğime geldi, Okan-Ayhan ikilisi hadi bakalım. İnşallah yüzümüz dik dönecez.
Dip Not: Kadrolar www.uefa.com dan alınmıştır. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 27/09/2006 : 13:53:02
|
| Ferhat ve Emre tercihi tam bir fiyasko bana göre Ferhat kanatta açık veriyor onun yerini Tomas almaya çalışıyor Sabri gittiği yerden dönemiyor..Emre ye kaldı bütün savunma,hadi bakalım bizi ne gibi bir sürpriz bekliyor fark yemeden dönsek :/ |
*CK |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 27/09/2006 : 19:27:56
|
| Öncelikle Galatasaray'a Liverpool önünde başarılar dilerim.Sizin dediğiniz gibi Gerets Galatasaray'a yaramıyor.İnamoto'daki ısrarı;Carrusca olaylar vb.Okan-Ayhan ikilisi bu maçtan önce bir lig maçında oynayaydı da ne olduğunu bir görseydik.Maçı izleyeceklerin aklında bir soru işareti olarak kalacak bu;ta ki ilk düdüğe kadar. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/09/2006 : 20:07:20
|
| Maç da her şey olabilir bence, süprizler bekliyor bizi, gerçi Liverpool'un GS'yi yenme şansı daha yüksek; ama o kadar da büyük konuşmayalım Hakan Şükür sayesinde bakarsınız kazanırız; ama Song büyük kayıp savunma için. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|