AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/09/2006 :  03:51:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gs Liverpool karşısında yapabileceği en güzel maçı oynadı. Ama ilk yarıda defansın yaptığı hatalar pahalıya mal oldu. ikinci yarıda ise çok farklı bir gs vardı, eski günleri anımsattı bana. Takım halinde çok iyi oynadı. Ama olmadı beceremedik liverpool'u yenemedik, fakat böyle oynasınlar yeter. Ümit Karan iyiye gittiğini sinyallerini verdi. Yense de yenilsede Galatasaray bizim herşeyimizdir.

+ Liverpool: 3 Galatasaray: 2

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

semihmanga12
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 01/10/2006 :  07:17:00  Bilgileri Göster  semihmanga12 için bir AOL İletisi Gönder  semihmanga12 için bir ICQ İletisi Gönder  semihmanga12'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  semihmanga12 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi Ümit Karanın çoocuğu oldu tam da maça denk geldi onun serefine 2 golü attı ama karşımızdaki liverpol boru deil bu bile büyük bir başarı bence

Irk:Human
Server:Xigenon
Gorev:Archery
Clan:LogitecH(başkanım)
Np:53k:)
Nck:ThePunisher123
Lwl:63:)
Sayfanın En Üstüne Git

dezo
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 01/10/2006 :  20:07:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw arkadaslar bu ğalatasarayda beraberlık fobısı olustu ğs yıne berabere kaldı

hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir
Sayfanın En Üstüne Git

semihmanga12
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 02/10/2006 :  15:46:09  Bilgileri Göster  semihmanga12 için bir AOL İletisi Gönder  semihmanga12 için bir ICQ İletisi Gönder  semihmanga12'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  semihmanga12 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dezo tarafından yazılan:

yaw arkadaslar bu ğalatasarayda beraberlık fobısı olustu ğs yıne berabere kaldı

evt boyle giderse yine gıcık fener olcak sampiyon yaa

Irk:Human
Server:Xigenon
Gorev:Archery
Clan:LogitecH(başkanım)
Np:53k:)
Nck:ThePunisher123
Lwl:63:)
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 04/10/2006 :  14:43:43  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alıştık artık Gs nin her maçı berabere futbol şans oyunu oynayanlar Gs nin her maçına beraberlik verebilirler bundan sonra.
Neyse..
Konya gibi bir takım karşısında fark yapmamız lazımken 2 "şanssız" gol yedik sanki Gs geçen seneki takımlara borcunu teker teker ödüyor..(Aydın 90+2 Konya)
Hakan Şükür diyoruz da adamında oynayacak hali yok dinlendirilsin biraz,Konya maçında Ayhan ile 2.yarıda Arda yı beğendim bence GS nin yeni 10 numarası ARDa olacak böyle giderse..Kanatta değilde ortasahada ofansif oynasa daha çok gol atacağına eminim

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000