AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 24/09/2006 :  15:04:46  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Trabzon maçında sakatlanan Song un Çarşamba günü Liverpool karşısında oynaması zor gibiymiş bakalım Gerets Efendi ne gibi bir defans düzeni kuracak çok merak ediyorum..TAhminim "Sabri-Emre Aşık-Tomas-Orhan" 4 lü savunma kurgusundan oluşacak böyle bir defansla çıkarsak büyük fark yiyeceğimiz kesin gibi zaten Liverpool un uzaktan şut vuran teknik adamları var bizimde ortasahamız olmadığı için her vurdukları top kalede gibi gözüküyor Mondragon a sabır versin Allah...!
İnamoto niye geldi bilmiyorum hadi dedik 1-2 maç tamam alışamamıştır ama hiçbir varlık gösteremiyor ki adam

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 24/09/2006 :  15:58:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Galatasaray'ın bu sezon ki performansı gerçekten de çok kötü. İnşallah Galatasaray düzelir.Zaten Carruska'nın oynamaması Arjantin'de gündem olmuş.Ve Carruska'yı geri istiyorlar.

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 24/09/2006 :  16:24:01  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Kara_Katil tarafından yazılan:
Zaten Carruska'nın oynamaması Arjantin'de gündem olmuş.Ve Carruska'yı geri istiyorlar.

Göndersinler zaten oynadığı yok,oynadığı zamanda oyuna bir katkısı yok :/ sakatmış vs..oynamadan sakatlanıyor antremanda tuhaf.
2.Marek Heinz faciası olmaya aday gibi

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/09/2006 :  02:43:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bırakın bu Gerets adam olmaz. Sinirimden c.tesi günü napacağımı şaşırdım, bu nasıl bir adam yahu. İnamoto diye tutturmuş, yok adam oynayamıyo işte ısrar etmenin anlamı ne? Okanla ayhan'ı oynatsana, adamlar ne güzel oynadılar, of ya bu adam yönetimi kastı var ya da harbiden bu işi bilmiyor.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/09/2006 :  01:46:17  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yönetime kastı olduğu kesin,bir de Gerets de o eski neşeyi göremiyorum yüzü hep asık ve düşünceli kendini kovdurmaya niyetli gibi
İstediği adamlar alınmadı diye bu kadar trip yapmanın bir anlamı yok..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000