|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 24/09/2006 : 15:04:46
|
Trabzon maçında sakatlanan Song un Çarşamba günü Liverpool karşısında oynaması zor gibiymiş bakalım Gerets Efendi ne gibi bir defans düzeni kuracak çok merak ediyorum..TAhminim "Sabri-Emre Aşık-Tomas-Orhan" 4 lü savunma kurgusundan oluşacak böyle bir defansla çıkarsak büyük fark yiyeceğimiz kesin gibi zaten Liverpool un uzaktan şut vuran teknik adamları var bizimde ortasahamız olmadığı için her vurdukları top kalede gibi gözüküyor Mondragon a sabır versin Allah...! İnamoto niye geldi bilmiyorum hadi dedik 1-2 maç tamam alışamamıştır ama hiçbir varlık gösteremiyor ki adam |
*CK |
 |
|
|
Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 24/09/2006 : 15:58:39
|
| Evet Galatasaray'ın bu sezon ki performansı gerçekten de çok kötü. İnşallah Galatasaray düzelir.Zaten Carruska'nın oynamaması Arjantin'de gündem olmuş.Ve Carruska'yı geri istiyorlar. |
< < < S İ L K R O A D > > > |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 24/09/2006 : 16:24:01
|
alıntı: Kara_Katil tarafından yazılan: Zaten Carruska'nın oynamaması Arjantin'de gündem olmuş.Ve Carruska'yı geri istiyorlar.
Göndersinler zaten oynadığı yok,oynadığı zamanda oyuna bir katkısı yok :/ sakatmış vs..oynamadan sakatlanıyor antremanda tuhaf. 2.Marek Heinz faciası olmaya aday gibi |
*CK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 25/09/2006 : 02:43:33
|
| Ya bırakın bu Gerets adam olmaz. Sinirimden c.tesi günü napacağımı şaşırdım, bu nasıl bir adam yahu. İnamoto diye tutturmuş, yok adam oynayamıyo işte ısrar etmenin anlamı ne? Okanla ayhan'ı oynatsana, adamlar ne güzel oynadılar, of ya bu adam yönetimi kastı var ya da harbiden bu işi bilmiyor. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 26/09/2006 : 01:46:17
|
Yönetime kastı olduğu kesin,bir de Gerets de o eski neşeyi göremiyorum yüzü hep asık ve düşünceli kendini kovdurmaya niyetli gibi İstediği adamlar alınmadı diye bu kadar trip yapmanın bir anlamı yok.. |
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|