AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 20/12/2003 :  19:14:53  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gildor hafifçe gülümsedi.
-hemen yola çıksak iyi olacak. yol sırasında başından geçenleride dinlemek isterim.
bütün hazırlıkları tamamladıktan sonra yarı düşünceli bir halde daha önceki soruya cevap verdi.
-bladesong'a kadar dostluğun kabulumdur, ancak ondan sonra neler olacağını bilemeyiz. büyük bir ihtimalle ben yeni bir görevle geri orduya dönmek zorunda kalacağım sanırım sende kaybolduğunu söylediğin kardeşini aramaya devam edersin.
içinde hafif bir kırgınlık hissetti. iki sene önceki bir savaşta en iyi iki dostunu kaybetmişti ve ondan sonra ilişkilerden biraz uzak durmaya başlamıştı. heleki insanlardan arkadaş edinmek demek büyük ihtimal ölümlerini görmek demekti. kısa hayatları onları aceleye zorluyordu sanki. her ne kadar dış görünüşünden pek belli olmasada (sadece kulakları normalden biraz daha uzundu ama dikkatli bakmayan bir göz asla farkedemezdi) taşıdığı elf kanı şimdiden bir insan ömrünü devirmesini ancak halen 30'larında bir insanmış gibi görünmesini sağlıyordu. yinede Motuna kanı ısınmıştı ve kısa bir süre sonra ayrılacak olmanın bilinci gildor'un hüzünlenmesine sebep oluyordu.
gölgenin üzerine bütün herşey yüklendikten (zaten pek birşey yoktu, sadece bir tulum birkaç parça eşya bulunan bir heybe..) iki savaşçı gölgenin üzerine yerleştiler.
-sanırım artık başından geçenleri anlatma vaktin geldi Motun?

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/12/2003 :  20:55:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ormanın içlerinde hava bu mevsimde olamayacak kadar sıcak ve bunaltıcıydı, sayısız canlının seslerinin olması gereken ormanda yerde kırılan dallardan başka hiçbir şeyin sesi duyulmuyordu. Kısa bir süre sonra genizden konuşulan bir lisanda edilen sayısız küfür bu sessizliği bozdu. Orc yada onun türünden bir yaratığa ait olduğu anlaşılan kelimeler ormanda yankılanıyordu. Bladesong kasabasına doğru yollarına devam eden üçlü bu sesi duyduklarında çalılıkların arkasında kendilerine gizlenecek güvenli bir buldular ve yaklaşmakta olan tehlikeyi beklemeye başladılar. Küfür sesleri giderek yükselmekte ve doğruca grubun saklandığı yöne doğru gelmekteydi. Kısa bir süre sonra bir uluma sesi küfür sözcükleri ile karıştı ve çalılığın biraz ilerisinde vahşi bir yaratığın (Warg) üzerinde bir Orc yoldan ilerleyerek grubun yanından (onları farketmeden) geçip...

-(fısıltı ile) Tüm tanrılar aşkına bu yaratıkta neyin nesi... ve burada ne arıyorlar ??

Black ve Marcus'ta aynı soru işaretleri ile birbirlerine baktılar ve yaratık yanlarından geçip giderken ne yapacaklarını bilemeden duraksadılar....
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 20/12/2003 :  21:25:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kasaba ! lanet olsun bu canavar kasaba ya doğru gidiyor ne yapmalıyız eğer geç kaldıysak orası bizim sonumuz olabilir black senin fikrin ne ?
eğer bu canavar tek se onu halledebiliriz ama bir birlikle gelmişse üçümüzün şansı olmaz
ahhhhhh
bir görüntü daha bu sefer savaştığım şeyi gördüm lanet olsun o bu canavara ne kadar benziyordu ama ondan daha iri ve daha güçlüydü
olanlar yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor anlaşılan beni bu canavarlar bu hale getirdi
--------
not:gerçekten çok zevkli bir oyun vede en önemlisi seviyeli geyik olmadan çok güzel ilerliyoruz diğer arkadaşlarda katılsa iyi olur aslında ileride büyük bir çatışmaya girecez gibi bir his var içimde adam lazım :D
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 20/12/2003 :  21:30:28  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
-Karanlık ve aydınlığın tüm güçleri adına... dedi Black. Elini cübbesine atarak ince, uzun bir çubuk çıkardı. Çubuk, gri renkteydi ve garip iplerle kaplıydı.
-Rappier, ateş etmeye hazır ol...Marcus, kılıcını çek. Bu Orc yanlız. İstediğimiz bilgiler onda olabilir.
Çubuğu Orc'un önüne doğrulttu (daha doğrusu Orc'un gittiği yere doğru). Kısık sesle "Sheenlobe" dedi. Birden ince, gri bir iplik çubuğun ucundan fırladı. İplik, Orc'un arasından geçmekte olduğu iki ağaçtan birine çarptı ve aralığı örten bir ağ tabakasına dönüştü.
Hala küfretmekte olan Orc, ağzına giren ağları tükürmeye başladı, Warg ise garip bir şekilde homurduyordu.
Black, değneğini cübbesinin ceplerinden birine sokup, bir buz parçasına benzeyen kılıcı Shiver'ı çekti. Yavaşça Orc'a doğru ilerlemeye başladı.

----------------------------------------------------------------

Ceyhun hocam, aynı anda mesaj atmışız anlaşılan, bir an korktum "Terslik olur mu acaba?" diye ama sorun çıkmadı. Evet, oyun gerçekten de güzel gidiyor, sana, Rappier'e, Thakki'ye ve Shadowwalker'a sonsuz teşekkür.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 20/12/2003 :  21:38:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Marcus da black in arkasındaydı orc onu görünce sen diye seslendi ve bir kaç küfür etti marcus yanına gitti ve sordu beni tanıyormusun pis canavar bana bu nu yapan sizdiniz değil mi konuş nereye gidiyordun niçin gidiyordun
canavar tekrar küfretti marcus da onu tekmeledi onu işkencenin konuşturamayacağını biliyordu ama black bunu yapabilirdi
-------
ewt doğru bu arada ıcq nu açsana yaw
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000