AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 18/12/2003 :  21:04:45  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Black, Rappier'in gözlerinde parıldayan heyecanı ve Marcus'un merakını içinde hissetti.
-Saygıdeğer? Lütfen bana Black deyin. Kendimi garip hissediyorum.
Cebinden birkaç şifalı ot çıkartıp, matarasına karıştırırken konuşmaya devam etti.
-Burada bir savaş olduğunu düşündüm ilk önce, ancak bulabildiğim tek şey kılıç ve dev bir pati izi. Havada...
Dedi. O tanıdık duyguyu yine hissetti. Derisi karıncalanıyordu. Bu büyüydü. Güçlü bir büyü.
-Havada büyü seziyorum, güçlü bir büyü yapılmış buraya. Bir illüzyon büyüsü. Ölümbüyücülüğü çalışmak için illüzyon okulundan vazgeçtim, bu yüzden bu büyüyü ne tanıyabilir, ne de sona erdirebilirim.
İçinden çilek/ahududu kokuları ve ince, kırmızı bir duman yükselen matarasını Marcus'a uzattı.
-İşte iyileştirme iksirin.
Rappier'e döndü;
-Rappier, Bladesong kasabasında bir büyücü oturur. Güçlü bir büyücüdür, sanatına bağlıdır. Gittiğimizde onu ziyaret edelim mutlaka! O, buradaki büyü hakkında bir şeyler bilebilir.
Marcus kendini toparladı, Rappier de kılıcını (ve cübbesi altında yatan birkaç tane bıçağı) kontrol etti. Black, son bir kez daha etrafına baktı ve Rappier'in kestirme yoluna doğru ilerlemeye başladılar, Bladesong kasabasının büyücüsüne doğru.

Üçü de, Motun ve Gildor adlı iki savaşçının da hedeflerinin büyücü olduğunu bilmiyorlardı.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/12/2003 :  01:21:58  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gildor'un verdiği tuluma iyice sarıldı, kaç gündür uyumamıştı hatırlamıyordu. Kafasında yaşadıklarına bir anlam vermeye çalıyordu, kardeşi kaçırılmış, onu ararken saldırıya uğrayıp esir edilmişti. Yaşadığı olaylardan sonra Gildor'a rastlaması talihinin düzeldiğine bir işaretmiydi yoksa? Bu düşüncelere dalmışken Gildor'un sesiyle düşünce aleminden geri döndü,
-Artık biraz uyusak iyi olacak.
Evet içinde bulunduğu durumda yapılacak en iyi şey uyumaktı. Sabah Bladesong'a doğru yola devam edeceklerdi, orada yaralı koluna baktırabilir, bir at ve silah alabilirdi. Birden hiç parası olmadığını hatırladı. Değerli olan tek malı eski bir asker olan babasının savaş ganimeti olarak kazandığı ve iki oğluna bıraktığı altın kolyeydi. Hatıralar değerlidir diye geçirdi içinden, ama kardeşi için vazgeçmek gerekiyorsa vazgeçecekti. Bu düşünceler içinde uykuya dalmadan önce dudaklarından iki kelime döküldü:
-İyi geceler.
Uyumuştu, tıpkı son iki kelimeyi duyamadan uykuya dalan Gildor gibi...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 19/12/2003 :  16:48:21  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
güneş daha ilk ışıklarını yeryüzüne vurmaya başlamıştı. Gildor oldukça dinlenmiş bir biçimde uyandı. son yiyeceklerini dün Motun ile paylaşmıştı. şimdi av zamanıydı. yavaşça oturduğu yerden kalktı ve oldukça sessiz bir biçimde Gölgenin yanındaki küçük heybeden bir hopak aldı. aslında bu aleti kullanmayı pek iyi bilmezdi ama yinede birşeyler avlamak durumundaydı. yavaşça kamp yerinden ayrılıp ormana daldı.
------------
iki tane kuş avlamayı becermişti. yeniden bir ateş yakıp yemeklerini pişirmeye koyuldu. Motun henüz uyanmamıştı. yemeği yedikten sonra hemen yola çıkmaları lazımdı. ayrıca konuşulacak çok şey vardı. 'kardeşini aramak için buraya gelmiş ama bu kadar hötü bir hale nasıl düşmüş acaba' diye düşündü. bir yandan yemeği pişmeye bırakıp atı gölgeyi hazırlamaya başladı. sonrada Motun'a doğru seyirtti artık karınlarını doyurmak ve yola çıkmak vakti gelmişti.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 19/12/2003 :  20:09:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler black
demek bunu yapan bir büyü çok ilginç buralarda o kadar güçlü büyü yapabilen birinin isteyeceği bir şey var mı ki ?
hııh
---
rappier black hadi yola koyulalım rappier sen önden git bize yolu göster umarım Bladesong kasabasının büyücüsü bunu kimin yaptığını biliyordur belki bana hafızamı geri de verebilir böylece neler olduğunu anlarız
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 20/12/2003 :  00:24:06  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Burnuna gelen nefis et kokusuyla uyandı, Gildor erken kalkmış, avlanmış, ateşi körükleyip avladığı kuşları pişirmiş üstelik atı Gölge'yi bile hazırlamıştı. Baygın gibi uyuyup hiçbirşeyin farkına varamadığı için hayıflandı. Tedbirsiz davranmıştı, daha dün gece tanıştığı yabancıya olan güven duygusuna şaşırdı. Aslında daha çok Gildor'a yük olduğu için kendine kızdı, avlanmasına yardım bile edememişti.
Gildor ona doğru gelirken yavaşça doğruldu,
-Erken kalkmışsın.
Gildor bu laflara karşılık sadece gülümsemekle yetindi, ateşin başına oturup taze av kuşlarını hızlı bir şekilde yediler. Artık yola çıkma vakti gelmişti. Sıkı bir yolculukla Akşama Bladesong'a varabilirlerdi.
-Yolumuz uzun dedi ve devam etti, sana olan borcum çoğaldı, inşallah bunları ödeme fırsatım olur, kabul edersen bundan sonra yol arkadaşından öte dostunum...

Black, Markus ve Rappier'den habersiz yola koyuldular, farklı amaçları olan beş kişi, aynı adamı arıyorlardı. Kimdi bu büyücü ve bu beş kişiye nasıl yardım edebilirdi?

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000