AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 18/12/2003 :  13:28:10  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
-Demek Bladesong civarındayız, bir zamanlar bende askerdim, kaçırılan kardeşimi aramak için yola çıktım ve tanımadığım kişiler tarafından saldırıya uğradım dedi.
Bir yandan hala Gildor Nenhelma'nın onu nasıl farkettiğini düşünüyordu, en ufak bir ses dahi çıkarmamış olmasına rağmen, üstelik direk ona seslenilmişti, Gildor Nenhelma yalnız olduğunuda anlamıştı. Artık ilk baştaki tedirginliğini üstünden atmıştı, silahsız olmasına rağmen düşmanca bir tavırla karşılanmamış, üstüne üstlük Gildor Nenhelma yemeğini paylaşmıştı. Yorgunluğu belli olan ve derin bir uykuya dalmış ata bakıp Gildor Nenhelma'ya sordu:
-Bir kraliyet askerinin tek başına ve bu kadar uzak bir yerde ne işi olabilir?

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 18/12/2003 :  14:16:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adım marcus birden hatırlayı vermişti ! bana bir şey derlerdi galiba şeyy ehhh şampiyon ewt hatırladım ben şampiyondum burayada birileriyle savaşmaya gelmiştim hal benden yardım istemişti ama galiba başarısız oldum
ama eğer ben başarısız olup onları durduramadıysam sıra diğer köylere gelmiş demektir yüce büyücü fikrine katılıyorum hemen diğer kasabaya gitmeliyiz
vede acele etmeliyiz çünki çok geç kalmış olabiliriz !
ahhh biraz daha iksir verirmisin çok güçsüzüm lanet olsun beni bu hale kim getirdi
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/12/2003 :  14:43:44  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
genç adama kanı ısınmıştı. belki üstü başı pejmurdeydi, halindende açıkça belli oluyorduki pek çok sıkıntılı gün geçirmişti. ama sonuçta bir asker olduğunu söylemişti. öyleyse ondan daha iyi bir yoldaş düşünemezdi. sıradan bir ulak gibi bir kağıt parçasını taşımak çok ağırına gidiyordu. karşısındakide bir asker olduğuna göre kendisini anlayacağını biliyordu. yinede üstleri görevini büyük bir titizlik ve gizlilik içinde yapmasını emretmişlerdi ve göğsündeki parşömenden bahsetmesi düşünülemezdi bile. eline yakındaki bir çubuğu alarak ateşi karıştırdı. cevabının biraz geciktiğinin farkındaydı.
-sadece verilen görevi yapıyorum. bladesong'da birisiyle buluşacağım.
sonra yavaşça yerinden kalkıp atı gölgeye doğru yavaşça ilerledi. sırtından geceyi geçirmek için gerekli tulumu aşağı indirdi. ne yazıkki tek bir tulum vardı ve Motunun hali göz önüne alındığında tulum Motunun hakkıydı.
-al bakalım. geceyi iyi bir uyku çekerek değerlendir.
aslında sormak istediği çok şey vardı ama hem arkadaşının durumu hemde kendisinin durumu pek iç açıcı değildi.
-sabah güneş ışığı ile birlikte Bladesong'a yola çıkarız. zaten daha yakın bir yerleşim yeri yok. tabi beni yoldaş olarak kabul edip benimle geleceğini varsayıyorum. buralarda pek bir işin varmış gibi durmuyor?
bir yandanda zavallı gölgenin iki kişilik yükü kaldırmak zorunda kalacağını düşünüp atı için endişe ediyordu. ama yardıma ihtayacı olan birine sırtını dönüp gidecek değildi. kasabaya ulaştıktan sonra her ikiside kendi istediklerini yapabilirlerdi.
yavaş yavaş yorgunluk gözkapaklarına doğru yükselmeye başlamıştı. öyleki Moltunun cevabını bile hayal meyal duyar gibi oldu. yavaş yavaş uyku bedenini ele geçiriyordu. fısıltı halinde:
-artık biraz uyusak iyi olacak
heran kalkmaya hazır bir halde otururken rahatsız bir uykuya daldı.
----------------------------------
ps: sadece Gildor yeterli thakki hocam :P

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/12/2003 :  17:20:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Black'in verdiği kılıcı tekrar kemerime takarken rahatlama hissiyle karışık bir heyecanın tüm benliğimi sardığını hissettim. Uzun zamandır bu tip bir maceraya atılmamıştım. Küçük kasabalarda birkaç safı dolandırarak geçen üç seneden sonra böyle bilinmezlerle dolu bir yolculuk çok iyi gelecekti.
-Marcus, demek adın bu. Üzgünün ama başka iksirim yok. Zaten onuda saygıdeğer bir rahipten ödünç almıştım. )) Haberi olmadığı için biraz kızmış olabilir ama bu durum benim için pekte önemli değil. Buraları iyi bilirim. Neredeyse tüm hayatım bu civarda geçti ve yolumuzu epey kısaltacak bir kestirme biliyorum. Bu kestirmeyi çok az kişi bilir ve yolda rahatlıkla dinlenebiliriz.
-Saygıdeğer büyücü seni oldukça düşünceli görüyorum. Sanırım benim aklımdan geçenler seninde kafanı kurcalıyor. Eğer burada bir savaş olduysa geride kalması gerekenlere ne oldu????
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 18/12/2003 :  18:19:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ortalıkta hiç kan var mı ? bir şeyler olmuş olmalı bildiğim bir şey var bu olurken ben burada değildim başka bir yerdeydim o zmn bu felaket daha önce başka bir yerdede olmuş ...
şey büyücü dostum bu goblinler kimin buyruğu altında biraz bilgi ver belki eskiden biliyordum ama şuan hatırlamıyorum . ayrıca bana bir iksir hazırlarmısın gerçekten çok zayıfım kestirmede olsa iyileşmeden yola çıkarsam yolu bitiremiyebilirim:(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000