|
Yazar |
Konu  |
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 13/01/2004 : 11:55:41
|
------------ oldu ------------ gildorla yolda uzun uzun konuştu ona başından geçenleri anlattı hafızasını yitirdiğini arkadaşlarıyla nasıl tanıştığını yoldaki orc u hepsini teker teker anlattı en önemliside beyaz odada duyduklarını gildorda ona kendi başından geçenleri ve kendi öğrendiklerini anlattı bu arada kızın ismini oda merak etmişti (:P) atın izlerini takip ederek sonunda bir tapınak gibi bir yere gelmişlerdi marcus buranın kutsal bir yer olduğunu hemen anladı büyük kocaman bir yer di fakat bu kocaman yer çok sessizdi arkadaşlarını bulma ümidiyle gildor a hadi girelim dedi
|
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 13/01/2004 : 21:17:45
|
oyun dışı: sanırım biraz toparladık işleri bundan sonra oyuna yön verme işini Rappier'e yada White'a bırakalım, onlar bizden daha tecrübeliler, zaten Rappier ilerleyebilmemiz için açık kapı bırakıyor fazla uçmadan olayları geliştirelimki yine bir karışıklık olmasın -------------------------------------------------------------------------- Motun yaşadığı olayların etkisinden kurtulamamış ve ancak sabaha karşı uyuyabilmişti. Rappier'in durumuda pek farklı değildi ama ikiside tek kelime etmemişler ve kendi düşünce alemlerinde gezinmeyi tercih etmişlerdi. Gözlerini ancak öğleye doğru açabilmişti ve uyandığında Rappier'i göremedi, Black'in yanında olabileceğini düşündü ve giyinip oda Black'in yanına gitmeye karar verdi. Yanılmamıştı arkadaşı başrahiple birlikte Black'in başında bekliyorlardı, başrahip Motun'un soru sormasına fırsat vermeden sormak istediği sorunun evabını verdi: -'Durumu daha iyi, sağlam bir bünyesi olmasa bu şoku atlatamazdı' Sanki aklından geçenleri okuyordu, bu durum Motun'u tedirgin etsede, başrahibe saygı duymaktan kendini alamıyordu, yaaşca geldiğ yone doğru yöneldi ve: -Gölge'ye bir bakayım diyerek kapıdan çıktı. Gölge'nin yanına vardığında atın garip bir şekilde huysuzlandığını gördü, yemi ve suyu yeni verilmiş olmasına rağmen at garip hareketlerine devam ediyor ve yerinde duramıyordu, hafifçe ipine doğru yöneldi ve ipi çözdü amacı hayvanı gezdirmekti, o anda Gölge bir ok gibi fırlayarak Motun'un elinden kurtuldu ve tapınağın giriş kapısına doğru koşmaya başladı, Motun peşinden koşmaya çalıştı ama gördüğü şeyin karşısında durakladı... Gildor ve Marcus tapınağa girmek üzereydiler... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 14/01/2004 : 02:59:15
|
Gildor tapınaga yaklaşırken içinde garip bir his duydu.. daha atı Gölgeyi görmeden önce onun yaklaştığını hissetmişti.. gölge büyük bir hızla yanına yaklaştı.. sevgi dolu bir şekilde burnunu Gildor'a sürtmeye başlamıştı. gildorda atının boynun okşuyordu nasılda özlemişti.. gözlerinden bir damla yaş süzüldü. kimsenin görmesine fırsat kalmadan gözlerindeki yaşları kuruladı.. neden sonra yanlarına kadar gelmiş olan Motunu farketti. fazla birşey paylaşmamışlardı belki yinede kendini tutamadı ve sarıldı.. -buraya kadar kendini hayatta tutabildiğine sevindim.. <yine birini arkadaş kabullenmiş gibi duruyordu.. içinde beliren huzursuzluğu bir kenara itmeye çalıştı.. nede olsa karşısındaki bir insandı o öldükten çok sonra bile Gildor büyük ihtimalle yaşıyor olacaktı.. bir kazaya kurban gitmesse tabi> -diğerleri nasıl ve iyiler mi? hep beraber manastıra doğru ilerlerken Motun'u dinledi ve hikayedeki eksik bilgilerini gidermeye çalıştı.. --------------------------------- rp dışı: sınavlar dolayısıyla çok fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 15/01/2004 : 14:43:57
|
sonunda tapınağa girdiler gildor arkadaşıyla konuşurken marcus ta kendi arkadaşlarını aramaya başladı rahiplerde birine nerde olduklarını sordu rahipte ona tapınağın girişinin ilersinde soldaki bir odayı gösterdi marcus ta gösterilern odaya gitti kapıyı açtı içeri girdi önce black i gördü bir yatakta yatıyordu çok yorgun görünüyordu ya uyuyordu yada baygındı rappier garip bir haldeydi şaşkın endişeli yorgun bir çok ifadeyi üzerinde taşıyordu saçları dağılmıl sakalları uzamıştı zor şeyler yaşadığı belli oluyordu üzerinde hala kan kokusu vardı marcus rappier in yanına gitti ve neler olduğunu sordu ardından rappier ona baktı ve... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 15/01/2004 : 17:03:02
|
ve suratına tükürdü ))))) (Kusura bakmayın aklıma ilk bu geldi.) ---------------------------------------------------------
ve şaşkın bir şekilde hayal gürüp görmediğini düşündü...
-Sizler ölmedinizmi?
Aslında kasabada olan olaylar öyle hızlı gelişmiştiki Marcus ve ismi Gildor olan yabancıya ne olduğu aklına bile gelmemişti. Şimdi tam karşısında görünce tüm olanlar hayalinde tekrar canlandı...
-Marcus şaşkınlığımı maruz gör seni burada göreceğimi düşünmüyordum...
Marcus ağır başlılıkla hafifçe gülümsedi.
Kısa süreli bir sessizlikten sonra odaya genç bir rahip girdi... Leon ismindeki genç rahip her iki ikisinide selamladı ve akşam yemeğinde Başrahibin kendilerini beklediğini söyledi...
------------------------------------------------ eakaya istersen bu rahibin kişiliğine bürün, grupta bir savaşçı rahip hiçte fena olmaz. Elemana bir öz geçmiş giydirdinmi olaya rahatça adapte olursun... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|