AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 12/12/2003 :  22:58:41  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Black, sırtında korkunç bir acıyla gözlerini açtı. İlk gördüğü şey, yerde hala baygın yatan serseriydi. Onunla daha sonra ilgilenecekti.
Sırtındaki yarayı hissetmemeye çalışarak cübbesinin içinden bir iyileştirme iksiri çıkarmaya çalıştı. Hissettiği şey ıslaklıktı sadece-yere yığıldığında şişe kırılmış olmalıydı. Dayanmak zorundaydı.
Daha sonra yerde yatan-yatmaktan çok bağırarak yerlerde yuvarlanan-, kendisinin uykuyla bayılttığı adamı gördü. Adamın yanında, ucu kanlı bir kısa kılıç vardı. Kılıcı aldı ve kemerinden sarkan bir kancaya taktı. Basit bir büyü mırıldandı-bu iyileşmesini hızlandıracaktı. Serserinin üstüne eğildi, cebinden deri bir matara çıkardı ve adamın suratına biraz su serpti. Daha sonra büyük bir taş bloğun üstüne oturdu. Kendisine saldıran adamın uyanmasını bekledi-belki ondan bir şey öğrenebilirdi.
Adam gözlerini açtı. Etrafına bakındı-kılıcını aradığı belliydi. Black hafifçe gülümsedi. Adam gözlerini kendisine diktiğinde kafasını hafifçe kaldırdı.
-Selamlar YüceBüyücü... dedi adam, kibar bir sesle. Black kendi kendine gülümsedi.
-Selamlar, düzenbaz. Şimdi açıkla bakalım-bu şehire neler oldu?

Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 12/12/2003 :  23:13:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Marcus un kulağına konuşmalar geliyordu anlamsız şeylerdi yada anlıyamıyordu başını hafifçe kaldırdı iki adam karşılıklı durmuştu birisinin büyücü olduğu belliydi ötekiside kasabalıya benziyordu ama bir sorun vardı kendisi kimdi en son bazı görüntüler görmüş ve bayılmıştı ayağa kalktı iki adamdan biraz uzaklaşmaya çalıştı ama yorgundu yere tekrar yığıldı
seslendi
-yardım edin burası neresi böyle bana ne oldu buraya ne oldu
başı ağrıyordu ahhh diye bir ses çıkardı diğer iki adam konuşmalarını kesti ve ona baktı...
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 12/12/2003 :  23:58:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi anlayamadığım herkes kafasına göre mi uyduruyo ona göre yazacam...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 13/12/2003 :  00:36:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kafasına göre uyduruyor ama aynı mekan içinde geçiyor yada şöyle diyim aynı dünyada istersen zamanla bize katılırsın istersen tek başına oyun oynarsın ama bizm dünyamızda olursun bir bakmışsın karşına biz çıkmışız bir bakmışsın canavarlar hepsi hayal ürünü ve uydurma şu an oyun bizim açımızdan bir konu üzerine oturdu gibi bundan sonra neler olacağını göreceğiz belki seninle hiç karşılaşmayız yada hemen karşılaşırız bu biraz sana biraz da dier oyuncular la ilgili
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/12/2003 :  18:17:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aekaya tarafından yazılan:

abi anlayamadığım herkes kafasına göre mi uyduruyo ona göre yazacam...

Biraz hayalgücü biraz kendinden birşeyler katıyorsun o kadar. Olay sadece içinden geçenleri kağıda dökmekten ibaret... Bu arada mantık çerçevesinde hareket etmektede önem var. Bunun içinde frp kuralları konusunda bilgili olmak gerekiyor. Konumuza dönersek
--------------------------------------------------------------

- 'Düzenbaz??' benim için uygun bir isim değil yüce büyücü... Ben sadece bir gezginim. BlackForest'deki tüm kasabalarda bulundum ve pek çoğundada saygıyla karşılanırım...
-Sizin isminiz ne saygıdeğer büyücü ve burada ne oldu? Hala bu soruların cevabını alabilmiş değilim...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000