|
Yazar |
Konu  |
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 06/12/2003 : 00:00:47
|
Gittikçe başkalarına özenmeye başladım bu olayı başka bir forumda gördüm hoşuma gitti daha bir değiştirip oynamayı öneriyorum herkes kendie bir rol üstlenecek ve o rol üzrinden oyuna katılacak (frp) dünyayı dm yönetecek dm yi bizler seçecez oyuna başlamadan önce ilgilenenler msj atsınlar ben rappier i öneriyorum (kendi neder bilemem) hamleleri yazarken forum kuralları dışına çıkılmayacak DM nin belirleyeceği kuralların dışınada oyunu ben şimdi başlatıyorum umarım gelişir Bu benim ilk deneyimim olacak !
----- Marcus kendini birden ıssız bucaksız bir çölün ortasında buldu ne yapacağını bilmiyordu buraya nasıl geldiğini başına neler geldiğinide . Üstü kirliydi güneş tam üstündeydi galiba öğlen vaktiydi. Gece olmadan sığınacak bir yer bulması gerektiğini biliyordu hislerine güvenmeliydi kuzeye gitti... 4 GÜN süren bir yolcuğun ardından bir kasabaya ulaştı kasaba yıkık döküktü ne olduğu pek belli olmasada büyük bir kargaşanın olduğu anlaşılıyordu . Kasabaın ortasından bir yol geçiyordu ama sonu engellerle kapatılmıştı ilerledi... |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 11/12/2003 : 18:24:39
|
Çok güzel bir fikir, tebrikler Ceyhun.
--------------------------------------------------------------- Black, Oversteel kasabasının yıkıntılarında ilerledi. Şık, siyah bir cübbe giyen Black, küçük yaşta büyücülük okuluna yazılmış ve bir ölümbüyücüsü olmuştu. Doğuştan gelen büyü yeteneği ile okulda çabucak yükselen Black, Ölümbüyücüsü Kralı'nın en gözde büyücüsü oluvermişti. Ve ilk görevi ona Kralı tarafından verilmişti. Oversteel kasabasına git ve savunmaları ile ilgili tüm bilgileri öğren... Ama geldiğinde sadece şehrin yıkıntısını bulabilmişti... Suratında garip bir ifade ile ilerleyen Black, üstüste yığılmış, şimdi parçalar halinde duran, taş ve tahtadan oluşan bir bariyere doğru ilerledi. Ayak sesleri duyduğunda heyecanlandı. Bir eli kılıcında, yavaşça engellerin üstünden baktı ve kendisine doğru ilerleyen birini gördü. Yabancının saçı sakalı bakımsız, giysileri kirliydi. Derin bir soluk alan Black, beklemeye başladı... |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 12/12/2003 : 00:23:57
|
Marcus un karşısına biri çıkmıştı ! ne yapacaını bilmiyordu sadece onu süzüyordu elinde hiç bir şey yok tu sadece kasabanın girişinde bulduğu bir bıçak vardı onuda nasıl kullanacağından emin değildi adama doğru gitti bıçağı belindeydi ona bir şey yapmaya niyeti yoktu sadece sorular soracaktı kendisine ve kasabaya neler olduğunu öğrenecekti ilerledi... ------- birden kafasında bir görüntü gördü alevler içinde biri vardı çığlıklar yükseliyordu ------- bayıldı |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 12/12/2003 : 01:59:16
|
Valla Dm'lik bana göre değil ben oynamayı tercih ederim. Zaten herkes olayların nasıl geliştiğini az çok öğrenince DM'yede gerek kalmaz... -----------------------------------------------------------------------
Oversteel kasabasına, kendisine yiyecek ile yatacak bir yer ve hepsinden önemli yeni avlar bulmak için ilerleyen genç ve yetenekli hırsız Rappier kasabanın olması gereken yerde tüten dumanları gördüğünde bir şeylerin ters gittiğini anlayarak yürüyüşünü hızlandırdı.
Yarım saatlik sıkı bir yürüyüşün ardından kendisini harabe haline gelmiş şehrin girişinde buldu. Bu harabeden sağ çıkan olup olmadığını anlamak ve hepsinden önemlisi ortalıklarda değerli birşeylerin kalıp kalmadığını araştırmak için sessizce şehrin içlerine doğru süzüldü. Ufak bir araştırmadan sonra siyahlara bürünmüş, muhtemelen büyücü olduğunu düşündüğü bir karakterin yerde yatmakta olan harap haldeki biriyle birşeyler konuştuğunu farketti. Kısa kılıcını çekerek büyücünü arkasından yaklaştı ve kılıcını büyücünün sırtına hafifçe batırdı.
-Sizlerde kimsiniz ve burada neler oldu? Hemen cevap verin...
|
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 12/12/2003 : 12:22:09
|
Black, kendisine yaklaşan zavallı serserinin yere yığıldığını gördü. Yavaşça adama doğru ilerledi ve kısık bir sesle sordu: "Kimsin sen?" Adam cevap vermedi-bayılmıştı. "Kahretsin" dedi kısık bir sesle. "Buraya ne oldu?" Birden arkasında birinin olduğunu hissetti. Tam döneckken korkunç bir acı dalgası bedenine yayıldı. Kısa kılıç, ustaca bir şekilde sırtına batırılmıştı-kalbinden öldürmeyecek kadar uzak ama acı verecek kadar yakın. Dizlerinin titrediğini hisseden Black, adamın kendisine bir şeyler sorduğunu duydu:
-Sizlerde kimsiniz ve burada neler oldu? Hemen cevap verin...
Black adama uzun bir süre baktı. Kalan son gücüyle, cübbesinin iç cebinden biraz kum çıkartarak adama doğru serpti ve büyülü sözleri mırıldandı. Uyku büyüsü, etkisini biraz sonra gösterecekti. Kasabaya gelen -eğer başka biri gelirse- yerde yatan üç kişi görecekti. Acı gözlerini kapladı, ve bayıldı.
|
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 12/12/2003 : 21:04:31
|
Rappier'in gözlerinin içine dolan kum öncelikle görüş açısının bozulmasına ve sendelemesine neden oldu. Kısa süreli bir şokun ardından önce kılıç elinden düştü, sonrada kendisi... Uzunca bir düşüşün ardından derin bir uykuya daldı.
Uyku her zaman güzel şeyler getirmez. Üçlünün daldığı uykuda hiç hoş şeyler getirmedi. Öncelikle yüzlerce asker gördü Rappier, ardından çığlık ve kaçışmalar. Kısa süreli bir arbadeden sonra gündüz ışığında güneşten daha parlak ateş topları ortalıkta uçuşuyordu. En sonunda ise insanların çığlıkları kulağına geldi. Bu çığlıklar öyle acı yüklüydüki kendisinin çığlıklarını bastırıyordu...
Rappier kan ter içerisinde uykusundan uyandı ve karşısında siyahlara bürünmüş bir büyücü gördü. Kısa süreli bir duraksamadan sonra olanları hatırladı ve hemen silahına davrandı ama silahı yerinde yoktu. İçinde bulunduğu kötü durumun farkına varınca kendisini her türlü kötü durumdan kurtaran kibar konuşma tarzıyla söze başladı.
- Selamlar YüceBüyücü...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|