AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 09/01/2004 :  19:58:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
John kasabadan ayrıldı...yüksek tepeleri geçtikten sonra bir kasaba daha gördü...ilk defa gördüğü bu yerlerden çok korkuyordu.çünkü insanlar ona sanki onu yiyecekmiş gibi bakıyorlardı,çok rahatsız oluyordu.kasabada konaklamaya karar verdi.bir hanın kapısını araladı,içeri daldı,çok kalabalıktı doğrusu...birden arkasında soğuk bir demir hissetti.bu bir silahtı ve gerçekten bir insanın kafasını dağıtabilirdi...

John hemen bütün ceplerini boşalttı,parasını adama verdi.
adam gülmeye başladı,"beyler şu adama bakın" diye gürledi ve gülmeye devam etti.çünkü John altına ıslatmıştı...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 09/01/2004 :  20:45:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
--------------------
rappier abi haklısın aslında ben bazı cevaplar vermeye çalışacaktım ama gildor ok yiyince onuda yanıma aldım senin diğer kasabanın da yok olduğunu eklemen iyi oldu böylece bizede aynı şeyin olduğunu sanacaksınız ama olmadı neye karşı savaştığımızı belli etmek istedim o yüzden böyle bir şey yaptım dolaşıyor saldırıyorduk ama bir türlü rakibimizi buulamaıyorduk şimdi en azından ben ve gildor düşmanı tanıyacak
mantık kuralları içersinde boyuttan boyuta nasıl geçeceksiniz dedin cevabı basit büyüyle :P msj ımı okuduysanız sonunda bizi kurtaranlar bir portal açtı oradan gireceğiz ve görevi yerine getirecez zaman içersinde black in hesap verecek dediği kişilerle karşılaşacaksınız onlar benim O nun yartakçıları dediğim bir grup büyük ihtimal orada karşılaşacaz
DM lik yapmak isteyen varsa yapsın ama bilen birisi yapsın ben bu kadar biliyorum o yüzden konuyu böyle götürdüm
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 10/01/2004 :  02:38:24  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier dışarıdan gelen ışığı kontrol etmiş ve büyücüyle ilgilenmişti. Sonra Motun'un yanına gelerek kendini tanıttı, sorduğu sorular karşısında Motun sakin bir şekilde cevap verdi:
-Adım Motun dedi ve yaşadıklarını kısaca özetledikten sonra devam etti, Gildor ve ben farklı sebeplerden dolayı büyücüyü arıyorduk, tahmin ettiğin gibi ben kardeşimi bulma konusunda baba dostu ihtiyar büyücüden yardım isteyecektim, aslında Gildor'un da büyücüyü arıyor olması benide şaşırttı.
Kısa bir sessizliğin ardından Motun bu kez bir soruyla sessizliği bozdu:
-Dışarıda neler oldu, arkadaşınla Gildor nerdeler, beş dakika önce yağmur gibi üstümüze gelen lanet Orc'lar nereye gitti?
Motun birden durakladı, yeni arkadaşının üstüne fazla gitmişti, Rappier'de ondan fazla birşey bilemezdi, soruların cevabını birşekilde açıklayabilecek tek kişi baygın yatan büyücü Black'ti, yerde yatan Black'e doğru eğildi ve:
-Çok yıpranmışa benziyor diyerek devam etti, Rappier yardım ette büyücüyü Gildor'un atı Gölge'ye taşıyalım...
--------------------------------------------------------------------------
eh shadow atınıda kurtardık arada...
aekaya hocam madem john altını ıslatacaktı köyünde kalsaydı yaw , biraz yaratıcı ol, biryerlerde çık karşımıza

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 10/01/2004 :  18:11:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
e güzel abicim az sabredin dimi...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 12/01/2004 :  19:16:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyücüyü ata bindirdikten sonra yeni tanışan ikili yola koyuldular. Motun kasabanın dışında ormanın içerisine gizlenmiş bir tapınaktan bahsedince Black'in dinlenmesi için en uygun yerin orası olduğuna karar verdiler ve yönlerini ormanın içlerine doğru değiştirdiler. Yol boyunca Motun kendi hikayesini ve yol arkadaşı Gildor ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Hırsızda Black ve Marcus ile tanışmasını ve başlarından geçenleri anlattı.

Yolları zorluydu ama gece olmadan tapınağa vardılar. Tapınaktakiler yaşanılan günlere göre çok iyi ve sevecen insanlardı. Try'a tapan insanlar iyileştirme büyüleri konusunda uzmandılar ve Black için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına söz verdiler.

Tapınağın baş rahibi Black'i odasına yerleştirdikten sonra diğer ikiliyle konuşmaya başladı. Olanları yaşamamış olmasına rağmen oradaymış gibi anlatması Rappier ve Motun'u şaşırttı. Sözlerine devam eden başrahip dünyayı karanlık güçlerin sarmaya başladığından bahsetti ve birşeyler yapılmazsa çok yakında çok daha büyük kötülüklerin dünyayı saracağını söyledi.

Konuşmanın en ilginç yanı ise bu kötülüğü durduracak seçilmiş kişiler hakkında olan kısmıydı...

-------------------------------------------------
Millet neredesiniz, mesajları göremiyorum artık. aekaya sende konuya bir yerden gir artık yoksa biz dünyayı kurtarırken sen donunu temizlemeyimi düşünüyorsun )))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000