AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 08/01/2004 :  19:52:46  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gildor gözlerini açtı... üstünde tahtadan yapılma bir tavan vardı... neredeydi? yavaş yavaş aklına anılar hücüm etmeye başlamıştı.. en son bir savaşın ortasında olduğunu hatırladı. ardı arkası gelmezmiş gibi görünen düşmanlarla savaşıyordu.. aklının bir köşesinde bir şarkı duydu hafif bir sesle sğrekli tekrarlanan bir melodi.. çok tanıdıktı.. yeni sllahını hatırladı.. ama sanki onunla konuşmuyordu.. gözleri silahını aradı.. bir komidinin üzerinde silahları ve giysileri duruyordu.. giysileri?.. örtüsünü kaldırdı.. çıplaktı! başındada büyük bir ağrı hissediyordu. elini kafasına götürnce bir şişlik farketti.
-lanet olsun! neredeyim?
eli gögsüne gitti. çok kan kaybettiği ok yarası sanki hiç olmamış gibi yok olmuştu. nasıl olduğunu hatırlamaya çalışıyordu ama kafasındaki en son olay bir orc'un boynuna sapladığı kılıcıydı. ayağa kalkıp giysilerini almak istedi.. gözleri kararınca biraz ertelemek zorunda kalacağını anladı..
-Motun ne oldu?
içinde bir acı belirdi...
-peki atım gölge?
atı onun için çok önemliydi... yoldaştan öteydi.. pek çok savaşı beraber geçirmişlerdi.. yeni arkadaşı içinde üzüntülüydü? ne olmuştu? kafasına ağrılar saplandı..
-düşünmenin bir faydası yok..
kapının önünde bir takim sesler duyunca hemen üzerine örtüyü çekti. kapıyavaşça açıldı ve arkasından bir kız çıktı. gözlerinde merak okunuyordu..
-merhaba yabancı uyandığına sevindim.
kız yüzüne küçük bir gülümseme oturttu. siyah uzun saçları beline kadar dökülüyordu. neden sonra Gildor kızın elindeki yemeği fark etti. karnının guruldadığınıda ne zamandır yemek yememişti?
-elini kızın elindeki yemeğe uzatırken sordu?
-nerdeyiz?
kız gözlerini şaşkınlıkla açtı..
-nerdemiyiz? tabii ki kasabamızda.
-kasabanın adı ne?
-Kyrien.. ama..
bir yandan ağzına yemekleri doluştururken bir yandanda soruları sıralıyordu.. bilmek istediği o kadar çok şey vardıki
-bladesong'dan ne kadar uzaktayız?
-öyle bir kasaba adı hiç duymadım..
kızın gözlerindeki merak daha da artmıştı..
-aslına bakarsan hiçbir kasaba adı duymadım. bizim kasaba dışına çıkmamız yasaktır.. kimsese yeşil tepenin ötesini anlatmaz.. belki..
-bu yakınlarda benden başka yabancı gördünüz mü?
Gildor aslında ev sahibine kaba davranmak istememişti. ancak o kadar çok şey vardıki.
-hayır
kızın gözlerinde gözle görülür bir kırgınlık belirmişti.. hç tanımadığı bir yerden gelen yabancıdan dış dünya hakkında belki bir şeyler öğrenebileceğini düşünmüştü ancak yabancı ona hiç ilgi göstermemişti. en güzel kıyafetini giymiş, sabahtan saçlarını taramış en iyi biçimde gözükmek için elinden geleni yapmıştı.. ama yabancı onu fark etmemişti işte.
Gildor kızın hüznünü yakalamıştı. son yemek parçalarınıda ağzına tıkarken şarabın son yudumlarıda ağzına aldı.
-kusura bakma, bir savaşın ortasındaydık ve ne olduğunu anlayamıyorum.. buraya nasıl geldim?
kız hüznünü biraz bir kenara bırakmak zorunda kaldı.
-seni ben buldum. üstün başın kan içindeydi. kıyafetlerinde bazı delikler vardı önce ölü olduğunu düşündüm. babamı çağırdım ve kafandaki yara hariç bir yaran olmadığını gördük. üzerindeki kıyafetler kanlıydı onları çıkardım ve yıkadım; tamirlerinide yaptım.. annem bu işte çok iyiydi..
Gildor kulaklarının kızardığını hissetti.
-ne yani beni senmi soydun?
kız kıkırdadı.
-başka kim yapacaktı ki?
karnıda doyunca Gildor'un üzerine bir ağırlık çökmüştü. gözlerinin kapanmasına engel olamıyordu. geriye söyleyecek tek bir söz kalmıştı.
-teşekkürler.
gözleri kapandı ve tekrar uykuya kaydı hayal meyal kapının gıcırtısını duydu. kızın adı neydi acaba?....
-------------------------------------------------------
@ceyhunalyesil
hoca ne yaptın yav? bütn herşeyin yönü değişti . bide birşey diyecem abi çok hızlı gitmiyomusun yav? yakalayamıyoz seni :)) kafam karıştı walla ne edeceğimi şaşırdım :))
@aekaya
usta burası senin kasaba olsa gerek anlattığın kısıtlı bilgilerle ancak bu kadar yapabildim. şimdi gerisi sana kalmış istersen beni bulup devam edebilirsin.
@whiteraistlin
usta yav bu 'magic jar'da ne oluyo? yeni mi uydurdun yoksa böyle bişey varmıydı. varsa nerede var?
@genel
yav millet çok dağıldık. nasıl olacak bu iş. DM olmadan pek olamıyo galiba? herkez yönetimi eline almaya çalışıyor. sonuçtada çok parçalı bir görünüm çıkıyor. ceyhun hocam bütün kasabayı uçurdu? ama whiteraistlin halen kasabada. güçlü büyüden sebep orası etkilenemeişmi oldu yani şimdi? o zaman rappier, thakki de halen orada. peki benim atım nerede? büyücünün evinde bırakmıştım ben onu. bulanların lnsaniyet namına.. . yav şaka bir yana harbiden diyorum böyle olması doğal mı? pek tecrübem yok benim sizi takip etmekte zorlanıyorum ne edeyim? şimdiye kadar iyi idare ettim gibi geliyor ama... çok karıştı ortalık yahu.. tabi benim aklımda karıştı. birileri şöyle alt tarafta bana açıklasın neler oluyo neler bitiyo?

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 08/01/2004 :  20:06:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-----------------------
sen kaşındın :D
önceki kasabaya olanla bu kasabaya olanlar aynı değil büyü aynı büyü fakat yapanlar farklı biraz açıklk getireyim
not:bundan diğerlerinin haberi olmayacak bir süre için
O diye tanımladığım kötü bir güç dünyamıza saldırmak üzere ve büyük bir ordu kurmakta bunu yaparkende insanları kaçırıp madenlerinde çalıştırmakta bizim öncede ziyaret ettiiğimiz kasaba onca kasabalardan sadece biriydi
bu kasabada başımıza gelen şey se ayrı burada O ya karşı olan bazı iyi güçler bizi kurtarmaya çalıştı fakat O kadar güçlü olmadıklarından sadece ikimizi kurtarabildiler bunu niye yaptılar bilmiyorum ama hern edense bizim dünyamıza gelip işleri kendileri düzelteiyorlar ve insanları kullanıyorlar
yola çıkalım daha fazla bilgi elbet edineceğiz daha fazla bende bir şey bilmiyorum ama öğreneceğim
--------------
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 08/01/2004 :  22:09:46  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla 3 gündür düşünüyorum, işin içinden nasıl sıyrılacaz bulamadım, en tecrübelimiz rappier olduğuna göre yanlışlarımızı düzelebilir diye düşünüyorum, eh biraz hayal gücümüzü zorlayacağız, gülü seven dikenine katlanır, bu alıştırma oldu hepimiz için.
eh ceyhun daha ne diyeyim sana bir dünya yetmedi ikinciyede balıklama daldın maşallah .
Avaris hocam gel bari DM ol işler iyice karıştı burada.
--------------------------------------------------------------------------
İçerisi boş gibi görünüyordu, fakat perdenin arkasına doğru ilerleyince eski düşmanı kısa sürecek olsada yeni yoldaşlarından birisinin orada olduğunu gördü. İsmini bile bilmiyordu, direk olarak sordu:
-Büyücü arkadaşın nerde, Gildor buraya gelmemi istedi, dışarısı cehennem gibi ve burdan kurtulmamız için bir mucize lazım.
Yabancı hararetle ölen büyücünün eşyalarını karıştırıp birşeyler bulmaya çalışıyordu, Motun devam etti:
-Diğer arkadaşınızla Gildor Orc'ların şefine doğru saldırdılar yardıma ihtiyaçları olabilir...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/01/2004 :  16:34:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dışarıda savaş bütün hızıyla devam ederken insanı kör eden bir ışık hüzmesi büyücünün evinin camlarından içeriye doldu. Kasaba kısa bir süre içerisinden çatırdayarak yanan odunlar dışında tamamen sessizdi... Binanın içerisindeki rune'ler parıldamaktaydı ve evin içerisinde ışığın geçtiği yerler beyazdan koyu kırmızı dönüşmüştü.

Birkaç dakikalık duraklamadan sonra hırsız etrafı kolaçan etmek için kapıya doğru yöneldi... Büyücünün evinde tanıştıkları yabancı kapının hemen yanındaydı ve şaşkın gözlerle bakmaktaydı. Rappier kapıya yöneldi ve dışarının tamamen boş olduğunu görünce şaşkınlıktan dona kaldı. Yanan binalar dışında hiçbirşey yoktu. Oversteel'e ne olduysa buraya olanda farklı birşey değildi... Çevreyi kolaçan ederken yeni tanıdığı arkadaşına büyücünün yanında kalmasını söyledi ve gölgelerde ilerleyerek kasabayı kontrol etti. Görünüşe göre kasabada sağlam kalan tek bina büyücünün binasıydı.

Şaşkınlığın ardından sorular peşpeşe aklına gelmeye başladı. Buradaki savaşa ne oldu, peki ama insanlar nerede??

Binaya geri dönüp büyücüye ne olduğuna bakmalıydı ve öylede yaptı. Burada olanların cevabını Black'ten alabileceğini umuyordu, tabiiki yaşarsa...

Odaya girer girmez yabancıyla ilgilenmeden Black'e doğru yöneldi ve yaşayıp yaşamadığını kontrol etti, yaşıyordu.... Yaptığı büyü nedeniyle oldukça yorulmuş ve bilincini kaybetmişti. Soluk alışı yavaş ama düzenliydi. Sonra yabancıya yaklaştı ve kendisini tanıttı..

- Selamlar yabancı, tanışalı uzun süre olmadı ama başımızdan geçenlere bakılırsa belirli bir süre daha beraber takılacağız... O zaman tanışmamızda yarar var, İsmim Rappier ya seninki....

Cevabı beklemeden konuşmanın ardına yeni bir soruyu daha ekledi

-Ve burada büyücünün evinde diğer yabancı ile birlikte ne arıyordunuz??

-------------------------------------------------------------------
ceyhun hocam çok seri ilerliyorsun biriyle uğraşırken 2. boyutu açtın helal valla )) Bana kalırsa konuya yön verme işini başka birisi üstlense çok daha iyi olur. Senin yolundan gidersek konunun toparlanma şansı yok denecek kadar az...

Bu arada diğer boyuttan bu boyuta mantık kuralları içerisin geçmeyi nasıl başaracaksınız merakla bekliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 09/01/2004 :  19:46:24  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İsterseniz ben DM olabilirim, tecrübem var :P
Shadowwalker, Magic Jar bir Necromancy büyüsüdür. Bir yaratık ile "ruh" değiştirmene yarar. Senin ruhun yaratığınkine gider, yani yaratığı kontrol edebilirsin, yaratığın ruhu ise ya senin bedenine, ya da önceden hazırladığın bir kristale gider. "Kavanoz", bu kristale verilen addır.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000